крывыя, што я маю на ўвазе карты, што знаходзіцеся ў sw!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
тое, што я рэкамендаваў бы, аднак, пры выкананні капіявання і ўстаўкі, аднак варта riguardarsi ўсей карце![]()
дакладна... згаджаецца з тым, riguardarsele, і таму, што некаторыя карты і, як следства крокам.... не капіюецца, есць толькі тыя карты, якія знаходзяцца ў драйверы.... але не ўсе карты з драйвера!
мяне есць сумненні: калі ў мяне а4 2002 года, дзе gi? ? змены былі ўнесены ў карту, і цяпер leggessi, як я мог зразумець, што ? было рэтушаваць? як я магу атрымаць зыходны файл?
зменены файл можна праверыць толькі маючы файл ori-сумяшчальны (ці падобнае), сумесціце карту для карту,файлы крычы знаходзяцца або да лета ў дапамогу або ў фантастычны форум пад назвай professionalchiptuning, што ен створаны раздзел, які названы запыце файл врі і раздзел " банк дадзеных файлаў крычы, дзе ўнутры адсартаваныя па марцы і мадэлі есць тысячы файлаў ori хахаха.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Асабліва калі sw. розныя не варта выкарыстоўваць капіраванне крокам, але і выкарыстоўваць 2d выраўнаваць і скапіяваць крывой, крывой, будзьце асцярожныя, таксама да вр, што ў гэты раз яны розныя.