Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    калі вы кажаце толькі дыягностыкі autocom ? дасканалым, але калі вы хочаце, каб зрабіць нейкі руцінай, скажам, адлюстраванне вас гэта зойме некалькі cosine

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    я хацеў бы пачаць з сее-чым легкім, як я сказаў раней, то я не ведаю, калі ? дастаткова даступным кома, што я мог бы таксама пачаць супастаўляць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    залежыць ад вас, l імпартаваныя ? што гэта тое, што вам падабаецца, чаму? c'? ад scervellarsi трохі... у любым выпадку, калі ? толькі для дыягностыкі гэта добра , але калі вы хочаце адлюстраваць некалькі капеек трэба марнаваць, але з рэчамі не афіцыйныя зберажэнні.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    калі пачала зразумець, як гэта працуе, я нават магу пайсці крыху далей і выдаткі і г.д. але ў пачатку я хацеў бы пайсці крыху з ног свінцу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    ? я таксама чытаў, што трэба змяніць інтэрфейс ў некаторых выпадках і то я не хацеў бы марнаваць адразу 50 €, іншае пытанне, але інтэрфейс elm327 з іншым праграмным забеспячэннем, вы можаце? выкарыстоўваць на іншых аўто?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    па крайняй меры, я не мод..нічога не трэба купляць тое, з корпусам з алюмінія, вы павінны купіць таксама тры кабеля падушкамі бяспекі, abs і камбінацыі прыбораў,вы.. вы можаце выкарыстоўваць і іншыя мяккія з вяза!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    і з інтэрфейсам elm327-й? адаптары, як вы ідзяце, каб выдаткаваць затым розныя праграмы для розных вытворцаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    З ELM 327, то зрабіць вельмі мала cose.Solo з гэтым не зрабіць, ne, калі ўсе, што дазваляе рабіць праграмнае забеспячэнне multiecuscan, таму што, каб мець зносіны са ўсімі, есць кантролер wi-адаптары, якія знаходзяцца ў іншай выдаткі на стороне.и канцы з Multiecuscan то зрабіць толькі група fiat eco, таму што я прапаную autocom, што і дыягназ multi руху.

+

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    За тое, што я магу табе сказаць, што я, з elm327 і multiecusan вы ўсе на групы fiat/alfa/lancia, вы таксама можаце зрабіць дыягностыку і на іншыя машыны з іншым праграмным забеспячэннем, але не так падрабязна, як з дапамогай праграмнага забеспячэння multiecuscan. Калі вы па прафесіі вы можаце купіць l autocom, але калі вы, як і я, што есць хобі, змяніць і выправіць, калі што-то вам проста l elm327 + адаптары. Затым, калі вы хочаце пачаць супаставіць іх, каб час вы атрымаеце mpps v12 і пачала план прывітанне, прывітанне...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    дзякуй вам абодвум, але я згодны-й? з Tom79, убачыў, што sar? што-то вельмі аматарскія, а не прамая машыны, акрамя групы fiat (дрэнна, што ідзе, што зьнішчаю што-то я не вогнішча? таксама рамонт), толькі адзін пытанне на elm327: сайт/рэсэлер надзейны ад якой-то купіць elm327 і перахаднікі?

гаворка супаставіць ад мяне, я мог бы пачаць практыкаваць толькі на стары pajero 2.5 td, гэта mpps v12 працуе з усімі аўто/маркі?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •