Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Термостатический клапан няспраўны.Я тлумачу гэта толькі так ,і таму, што вы кажаце, што сагравае нават у адпаведнасці з manigoto, што калі тэмпература і нізкая павінен заставацца халодным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Термостатический клапан няспраўны.Я тлумачу гэта толькі так ,і таму, што вы кажаце, што сагравае нават у адпаведнасці з manigoto, што калі тэмпература і нізкая павінен заставацца халодным
    Я згодны...я не бачу іншага рашэння..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    Прывітанне, хлопцы,я ўчора зрабіў, выходзячы з машыны, і я прыйшоў да гэтай праблемы.Так як кліент зрабіў замену рухавіка з другога механік, усталяваць сістэму абмяняла раз'ем датчыка тэмпературы вады з датчыкам тэмпературы паліва і наадварот.Такім чынам, праблема вырашана, дзякуй усім.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    прывітанне, у мяне есць клас, у 180cdi, то паміж тым, калі рэгулятар печкі стаіць на сіні, затым на халодную вентылятар ? заўседы актыўная, калі вы пакладзеце больш 24gradi калі я не памыляюся, выключаецца вентылятар, у маей машыне, у сярэднім гэта да 70 градусаў тэмпература, калі я стральба летам падымаецца да амаль 80, але не больш, я праверыў усе, і пі? і ўсе добра працуе, sar? тэмпература эксплуатацыі гэтага аўто, вы павінны трымаць нізкі.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •