Прывітанне. C'? кіраўніцтва для пачаткоўцаў ECM Titanium? Я пачатковец у гэтым і не ў якасці праграмнага забеспячэння яшчэ.
З павагай і дзякуй загадзя.
Прывітанне. C'? кіраўніцтва для пачаткоўцаў ECM Titanium? Я пачатковец у гэтым і не ў якасці праграмнага забеспячэння яшчэ.
З павагай і дзякуй загадзя.
не занадта адрозніваецца ад ecm2001 наадварот....
Што я ведаю, не c'? ручной, але калі вы страціце трохі часу, не ? складана.
Мае вельмі інтуітыўны інтэрфейс
няма... кіраўніцтва, што я памятаю, было...... але многія з гэтым былі не правы!
Добры дзень, сябры. Я пачынаю яго выкарыстоўваць, і я яшчэ не ўсталяваны. Напрыклад, калі ў мяне TDI 1.9 105Л.С mod і я адкрываю іншы файл з тым жа рухавіком, але розныя праграмы, можна капіяваць змены, так проста?
Дзякуй
няма не можаце
вы павінны адкрыць на врі і мод ж з HW і SW
затым ідзем у ФАЙЛ, Агляд крокам (ALT + R), і без шкоды крокам
пасля адкрыцця крычы, які вы хочаце змяніць, каб перайсці заўседы ў ФАЙЛ, Агляд крокам (ALT + R), і прыкладзеце крокам
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ну і дарма я раблю так....
нават калі файл і адрозніваецца, як sw і hw-проста файлы, яны такія ж, як крывыя можна ўжываць зводкі крокам!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)