Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20

Абмеркаванне: праблема alfa gt 1.9 150cv jtd

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
    я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
    mahhhh.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
    я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
    mahhhh.....
    прабачце, але вы не памыліліся код няспраўнасці???? код p1238 ставіцца да "Колькасці паветра "
    я не разумею, дзе ты ўзяў, што спасылкі на Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    але, на самай справе!! дзе вы бачылі, што гэта было памылкай del'ланцуг харчавання паліўнага помпы?? не мае нічога агульнага..таблеткі былі правільныя, каб зубная боль....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    аднак, што важна, і што яна вырашана..дзякуй ўсім...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Выбачайце, але памылку вы ? засталося? p 1238 ?

НАВІЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    0
    на edc16c8 існуюць розныя спосабы, каб закрыць/parzializzare у egr ! аднак важна ? што вы вырашылі !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????
    Выбачайце, але памылка p 1238, дзе бачыў, што і колькасць паветра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў alberto.bf Visualizza Messaggio
    Выбачайце, але памылка p 1238, дзе бачыў, што і колькасць паветра?
    мне, як autocom , што калі я яго пастаўлю на ******** што ты, нават у ******..... я думаю, што я не мог памыліцца тры на тры

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    я на машыне nn дата яго знайшоў ... у інтэрнэце, думаюць, што гэта колькасць паветра ... пяро ці маім спісе, які мне даў мой сябар eletrauto і кажа мне, P1238=другаснай Ланцуга паліўнага помпы (модуль кіравання паліўнага помпы) тэст nn, вам нічога не варта..

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •