Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335

Погляд, выключэнне DPF клас B180 109cv EDC16C32

Прывітанне, хлопцы, перш чым спрабаваць загрузіць файл на машыне я хацеў бы Вашае меркаванне і, магчыма, нейкі савет у выпадку, калі файл не быў правільным на 100%
    Дзякуй !
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для мяне fap off, не ? правільна, вядома, вы не загарацца індыкатары улічваючы, што вы выдалілі практычна ўсю табліцу dtc
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    ад 1CB3B4 у 1CB702 ? табліца DTC, ен выдаляецца Раз. Праблема ? зразумець, якія зоны выдаліць, і калі змены зробленыя c'? магчымасць? ідзеце ў рэгенерацыі.
    Не маючы damos гэты тып ECU ? трохі складаным. Вы пу? паспрабаваць наставіць, але без дадзеных, упэўнены, стане ў тупік.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    як я ўжо? сказаў, у іншы раз, калі рашэнне адзінае бяспечнае рашэнне ? купіць файл ад каго-то? як гэта зрабіць.
    зрабіце невялікія інвестыцыі, і вы вырашыце гэтую праблему назаўседы, чаму? у вас есць файл зроблены для вашага аўтамабіля і для наступнага-проста скапіяваць мод з аднаго файла ў іншы
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    раз не добра, як ужо сказаў,калі я правільна памятаю, на гэтых c'? і яшчэ, перамыкач у off, dpf . . .
    праблема не ? толькі табліца dtc,таксама для іншых рэчаў, і я думаю, што вы ідзяце ў recovery для гэтага . . .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    вядома, вы можаце? заўседы купіць карту, трэба проста звярнуцца да патрэбнага чалавеку.

Не маючы загрузіў карту я не ведаю, калі яна ідзе ў recovery

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на гэтыя машыны ў вас 100% праблемы з defap калі гэта не было зроблена ўручную,магчыма, калі вы маеце патрэбу ў інтэрнэт-форумах і падрыхтаваны для такога змены.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    на гэтыя машыны ў вас 100% праблемы з defap калі гэта не было зроблена ўручную,магчыма, калі вы маеце патрэбу ў інтэрнэт-форумах і падрыхтаваны для такога змены.
    ды вы сапраўды маеце рацыю гэтыя mercedes, а не проста ,толькі ўручную атрымоўваецца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    я згодны, я лічу, быў адным з першых, каб мець праблемы з dpf у гэтай катэгорыі аўтамабілі, і я павінен сказаць і зрабіць, мае віншаванні нашым адміністратарам форуму. У маім раене не змог ніхто, ператвараючы ў інтэрнэце я знайшоў менавіта адміністратары professionalchiptuning і толькі іх, мы змаглі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    раз не працуе, як добра на гэтым аўтамабілі, а затым неабходна разглядаць bdm бо паслядоўны ce важную зону кіравання dpf ce не чытаецца....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •