я курс адзін раз у год і cio? кожны 6/7000 км, здаецца, што bardahl прадаецца анлайн тыпу тое, што можна знайсці на ebay, так і на аснове перапрацаванай, я звярнуўся да пастаўшчыкам, размешчаныя на афіцыйным сайцеі st? ацэньваючы розныя цэны, каб затым вырашыць, як лепш, вы терр? у курсе падзей, мне здаецца, што лепш ****llo градацыі, як алей 5w40, і што сярэдні тэрмін службы добрага алею, так і 10/12000km максімумаў, асабліва пры выкарыстанні для дызельных рухавікоў, якія, як мы ведаем, пэцкаюцца-й? з бензіну
be я не думаю, што bardhal адрозніваецца ад пастаўшчыкоў, што і ў інтэрнэт-крамах
? тое ж алей, не верыць у афіцыйныя пастаўшчыкі
У любым выпадку ne працуе, нават добрае алей падробленае!
я не думаю, што гэта тое ж самае, цана ? розныя, і прычына павінна быць, то я аддаю перавагу не рызыкаваць асабіста, я звязаўся з афіцыйных рэсэлераў bardahl і valuter? да вашых паслуг лепшы, ? немагчыма, што тое ж алей узяў на ebai 11 еўра / кг, на афіцыйных дылераў кошт 16 еўра зніжкай
хлопцы, як фільтры, алей, якой маркі ? лепшы па-вашаму? я, убачыўшы рахунак я, здаецца, зроблены добра, фільтры mahle/knecht bmw выкарыстоўвае mann filter
я выкарыстоўваю bardhal ад жыцця, для мяне і маіх кліентаў , якія знаходзяцца добра, (я ў тым ліку), таксама ў выкарыстанні на трасе!
Пацвярджаю, выдатныя фільтр mahle-knecht!!!!
на форумах немцы кажуць вельмі добра па параўнанні з класічнай bosch і mann filter, у мяне есць схованка ў доме і да гэтага часу я заўседы знаходзіў вельмі добра, кошт ? вылечыць у дэталях і фільтруе матэрыялу вельмі добра