Прывітанне Рага , мне трэба некалькі саветаў для гэтай карты , не задаволеныя працай , машына ў парадку? я чакаў павелічэнне больш , што вы думаеце ??
Z13DTH
W0L0SDL.............
MAREL0100.
HW03A3137S15
3137S151..
Прывітанне Рага , мне трэба некалькі саветаў для гэтай карты , не задаволеныя працай , машына ў парадку? я чакаў павелічэнне больш , што вы думаеце ??
Z13DTH
W0L0SDL.............
MAREL0100.
HW03A3137S15
3137S151..
гэта значыць, патрэбныя нейкія абмежавальнікі крутоўнага моманту,час ўпырску зроблены вельмі дрэнна, як я бачу, і пачынаюцца адразу ж і занадта нізкай нагрузкі,не ? было зроблена чыгуначных і правай педалі можна? зрабіць значна лепш
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
паглядзець, па мне, калі вы хочаце даведацца, вам прыйдзецца шукаць і зрабіць гэта ў адзіночку,аднак я магу накіроўваць, як праведны дух форуму,абмежавальнік крутоўнага моманту, які заключаецца не ў тым, што пасля закрыцця egr ,і ? вельмі падобны на 2, што яны, адна за іншы,а затым аднаўляе зыходнае час і rifalli як вы думаеце, справядлівыя? пакінуць першыя 6 крывых залатых, то лепш вярнуць педаль.............
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
для rail вы удзельнік занадта рана частак, пару паваротаў праз,і toglici пару кропак, дзе вы далі 10 і 11 ачкоў,турба ? ок, а таксама абмежавальнікі, нават калі яна па-ранейшаму не хапае 1, але вы павінны ўсталяваць час ўпырску
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
ен пасля закрыцця egr
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
няма, што ? кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог па-ранейшаму і пасля ? толькі адзін, а ? роўная 2 запар суседзяў
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ