Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-65-65

Абмеркаванне: Info panda 4x4

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    вы зрабілі тое доказ, што я табе сказаў у пачатку абмеркавання вымярэння ціску ў рампы?
    я змяніў карту з той, што ты мне ў мінулым вы з egr выдалены, я ачышчаны ўручную, і я памяняў помпа высокага ціску... у цяперашні час, здаецца, ідзе добра, нарэшце-то, нават калі мне памылку egr ў дыягностыцы, хоць і не загарэўся ні адзін індыкатар.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    яна можа быць нармальнай...
    становішча клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ? заблакаваны да 0% ці ўсе яшчэ працуе?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    яна можа быць нармальнай...
    становішча клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ? заблакаваны да 0% ці ўсе яшчэ працуе?
    Шчыра кажучы, не ведаю, кліент ? вярнуўся сення, і я сапсаваў... я не мог праверыць. А я клапан чыстая і павінен быць упэўнены ў нуль, я па памылцы ў дыягназе і мне не зразумела, для? святло не ўключаецца адразу, але пасля таго, як паездзіў крыху.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    святло, я думаю, не ўключаўся адразу, паколькі, перш чым вы уключыце святло, то памылка павінна паўстаць некалькі разоў, пасля чаго блок кіравання правярае, што памылка ? маецца, сапраўды, існуе, а затым загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў mirks Visualizza Messaggio
    святло, я думаю, не ўключаўся адразу, паколькі, перш чым вы уключыце святло, то памылка павінна паўстаць некалькі разоў, пасля чаго блок кіравання правярае, што памылка ? маецца, сапраўды, існуе, а затым загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка
    Выбачайце, калі я не ў курсе...
    На практыцы індыкатар гарыць, чаму? зламаўся фіксатар спинетта egr, а затым быў адключаны раз'ем і эбу адзначыў анамаліі. Аднавіў усе, цяпер працуе выдатна з прадукцыйнасцю.

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •