мне ўдалося скараціць яго на 1 мб з ECM.
і я стварыў толькі адзін файл, 1... мб (.cnk)
пытанне, у іншай частцы файла, мб рэзаць, ? пусты? не трэба?
цяпер я адкрываю яго з ecm titanium, і кажа мне (без драйвераў, сумяшчальныя з абранага файла)... што ? поспех?
перш чым пісаць, што мне рабіць... кіравання checkusum....
калі б я вас..., я стаў бы давяраць спецыялісту, і я заплаціў бы за яго.... калі вы запар усе гладка, вы захаваеце тое, што вам ? добра.... але калі nail эбу з mpps.... пасля абаротаў свіст.... як табе балюча рукі!!!
трэба толькі напісаць,і ? нармальна, што вы не бачыце titanium,улічваючы, што для яго велічы, не ? дакладнае
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
rego пакінь я прытрымліваюся думкі, што кожны павінен зрабіць свае перажыванні, com'? правільна, што будзе пасля ? іншы прамовы
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
добры дзень і дзякуй за адказ.
таксама дадаем файл 2 мб не прызнае ў любым выпадку.
аднак, пакідаючы ў баку карту, што цяпер я магу зрабіць, файл, які я адправіў, каб выдаліць dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог ? дакладна?
глядзіце, што ваш савет зусім не да месца,тым часам мы дапамагаем ўсе на сонца бясплатна, а па-другое, калі хочацца даведацца, як вы паклалі добрай волі і даем правільныя і прамыя, і робіць гэта толькі тады, калі вы шукайце пераказваюць есць інтэрнэт-форуму speria будзе ясна ўсе гэта, таму што некаторыя адносіны даюць мне шмат клопатаў.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Улічваючы вашы парады... і вашыя рэкамендацыі... я думаю, адпусціць гэты вопыт, я думаю, што гэта занадта рызыкоўна, нават калі я правільныя інструменты для рукі.
Кожны раз, калі вы працуеце з зменамі c'? рызыка, ba трэба ўмець рызыкаваць, каб вучыцца..
ваша праблема і што вы не можаце адкрыць файл з ecm.. але будзьце асцярожныя, калі не адкрыць арыгінал ecm не riconoscer? драйвер, калі вы хочаце, каб непасрэдна адкрыць зменены выбраных драйвераў, перайсці ціха на гэтых ecu рызыка таго, што завісаюць ? ўніз..![]()