дапамогу, хто можа даць мне інфа, як чытаць ecu nissan micra 1,5 dci 65cv мне error step 30 зроблена raffredare рухавік, але нічога, хто-небудзь ведае, як працэдура ў мяне magpro2 клон
дапамогу, хто можа даць мне інфа, як чытаць ecu nissan micra 1,5 dci 65cv мне error step 30 зроблена raffredare рухавік, але нічога, хто-небудзь ведае, як працэдура ў мяне magpro2 клон
так, я спрабаваў, але ninete я спрабаваў, нават калі сыходзіць error step 30 ўключаецца вентылятар і спрабую зноў чытаць, і потым я атрымліваю error step 5........
увагу, калі пачынаюцца вентылятары, калі яны робяць гэта ў працэсе чытання вы загружаеце акумулятара, вам могуць заблакаваць эбу, то вам трэба зрабіць аднаўленне bdm.... паспрабуйце з другога паслядоўны
карэкцыя ў працэсе чытання вы не bloccher? ніколі не эбу, а затым тое, што вы спрабуеце чытаць вы, калі вы адказваць не ripristinio ў bdm, таму што не мае порт bdm!!!! Паспрабуйце адлучыць акумулятар на 10 хвілін і паглядзець, калі вы ад чытання ў выпадку, можа залежаць ад май
я згодны з frantik3, у працэсе чытання не можа калі-небудзь заблакаваць і bdm нічога не рабіць....на самай справе можа быць май або нават раз'ем obd аўтамабіля мне ? gi? здаралася.
але тое, што можна vontole ? што наладзіць на гэтых машынах.....
думаю, што, калі яны ідуць вентылятары, можа быць ? лепш адключыце іх перш, чым застаўся без акумулятара
дзякуй вам усім, але мне патрэбна дапамога, як чытаць, нават рэно меган 2 назад тое ж самае з ventala класічная і той жа рухавік, але ніхто паказчык памылак magpro2 colne x вызначыць, зразумець памылкі тыпу step 30 і г.д......................