калі аднаўленне арыгінальнага файла ў мяне няма памылкі ў дыягназе, калі здымка адной прамой лініі на egr мяне з'яўляецца памылка P0404
Дзякуй Giarras
калі аднаўленне арыгінальнага файла ў мяне няма памылкі ў дыягназе, калі здымка адной прамой лініі на egr мяне з'яўляецца памылка P0404
Дзякуй Giarras
я думаю, што правільны адрас файла, як гэта:
http://www.professionalchiptuning.ne...9&d=1349814878
а не тыя, якія вы закранулі вы карты egr
дзякуй Pinotec за інфармацыю, але я не магу атрымаць доступ да абмеркавання, чаму? я некалькі паведамленне
хлопцы, вы можаце мне дапамагчы адключыць egr на ford focus 1.8 з ecu siemens sid 202
вось файлы на врі
прывітанне хвоі вось цэнтральны egr off...pw ў лічку!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
нічога, пароль ўкладанні, хлопцы. Калі вы хочаце, каб дапамагчы, рабіце гэта да канца, дзялюся з усімі. Калі msport, я і іншыя, мы паклалі, але пароль на кожны файл ўкладанні на форуме не будзе служыць вельмі
magi, я ўбачыў, што есць ўкладанні ў pw, што трэба папрасіць у msport,а затым таксама, я зрабіў гэта...калі вы хочаце, я магу паставіць без pw,перамяшчэнні яго ў абароненай зоне,для мяне не праблема!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)