я павінен знайсці яго, вы ведаеце, скажыце мне, дзе ен знаходзіцца, што я тыпу і?
я павінен знайсці яго, вы ведаеце, скажыце мне, дзе ен знаходзіцца, што я тыпу і?
мантуе 24c16
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне, хлопцы,у мяне такая ж праблема з такой жа эбу,і я павінен выдаліць абмежавальнік,вы можаце мне дапамагчы і мне?
хлопцы, я прыкладаю flash і e2p,калі хто-то мне пу? дапамагчы зняць абмежавальнік
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
хлопцы, ніхто не можа дапамагчы мне з гэтым абмежаванне на хуткасць, што я магу зрабіць?
Мне другі абмежавальнік максімальных абаротаў? заключаецца ў flash, паспрабуйце загрузіць файл на Ecu-safe2, у спісе выбраць "z" (speed limiter only).. выбраўшы справа del'інтэрфейс толькі поле speed limiter.. захаваць ўсе і напішы.. і заўседы ecu bosch абмежавальнік павінен стаяць ў flash
мая мантуе 29c31 можна?
таксама дакладна і для вас тое ж самае прачытаць і прыкласці eeprom 24lc16