Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40-42 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Калі ідзяце ў жылле, проста выключыце і riacendre карціну і зрабіце яшчэ некалькі кіламетраў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    14
    я растлумачу, механік, f? эбу стаіць там, дзе жывуць мае, таму я хачу яе ўзяць l? таксама, каб зэканоміць што-то, таму? заўтра я павінен зрабіць, я падарожжа, што параіце мне рабіць? ўстаноўка поршневай палец? і які рызыка, калі ен ідзе ў recovery з гняздом аддзеленая ці не аддзеленая?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Трэба rumuovere каўпачок, які вы стварылі і падлучыць штэкер

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    14
    ок, заўтра раніцай я ўсе гэта.
    Цяпер я ад толькі прамыя?
    -калі вырабіць? блок кіравання для закрыцця egr, які я яму павінен што-то сказаць, у прыватнасці, для таго, каб яму зрабіць добрую працу ?

-я fap ў электронным выглядзе згаджаецца, яе адключыць, або я пакідаю ўсе нармальна?

-каб зразумець, ці есць ? сумленныя, як павінны задавацца толькі для сістэмы рэцыркуляцыі ог???

дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Калі добры кухар ведае, што ен павінен зрабіць, у адваротным выпадку спампаваць карту і адрас электроннай пошты тут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    цяпер я сыходжу, таму што я павінен праверыць, ці гульню прывітанне, хутка

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады вам трэба зрабіць наступнае:
    вярніце ўсе на свае месцы, як гэта было раней,то, калі ласка, спытаеце, колькі каштуе вам выключыць dpf і egr, так і ў электронным выглядзе, што фізічна для dpf, магчыма, калі вы ведаеце, кошт скончыце, вы можаце звязацца з намі праз ***** як у маей подпісы і там паведаміце, што ў выпадку, калі мы можам зэканоміць некалькі капеек тую ж, што і для рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў,то для agr, калі вы хочаце быць упэўнены, што яна выключаная, добра атакуе дыягназ, перш чым выключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог і паглядзець кантролю ў % які павялічваецца і памяншаецца ў залежнасці ад становішча педалі акселератара ў той час, калі будзе выключаная застанецца значэнне фіксаванага%, для астатніх-мы ў вашым распараджэнні.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-02-2013 ў 22:15
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    14
    ХЛОПЦЫ, дзякуй за усе, а для egr я папрасіў 100€ у той час як для dpf, я магу спытаць яе заўтра.
    Праблема, што я толькі заўтра гэта зрабіць, у выпадку, калі я таму толькі egr, я магу зрабіць гэта спакойна dpf?
    ці цягне за сабой праблемы хадзіць з egr, отторгнутый і dpf працуе?
    МЯЖА ПАМЫЛКІ я МАГУ ПАПРАСІЦЬ ФАЙЛ АРЫГІНАЛЬНАЙ КАРТЫ І КАРТУ ПАСЛЯ ЯГО РЭДАГАВАННЯ? вы думаеце, мне пакінуць? cos? вам месца, і вы сказаць мне, калі ен зрабіў добрую працу, і калі ен зрабіў кепскай працы ўсклалі на перанос і яму гэта кажу.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў skinez87 Visualizza Messaggio
    ХЛОПЦЫ, дзякуй за усе, а для egr я папрасіў 100€ у той час як для dpf, я магу спытаць яе заўтра.
    Праблема, што я толькі заўтра гэта зрабіць, у выпадку, калі я таму толькі egr, я магу зрабіць гэта спакойна dpf?
    ці цягне за сабой праблемы хадзіць з egr, отторгнутый і dpf працуе?
    МЯЖА ПАМЫЛКІ я МАГУ ПАПРАСІЦЬ ФАЙЛ АРЫГІНАЛЬНАЙ КАРТЫ І КАРТУ ПАСЛЯ ЯГО РЭДАГАВАННЯ? вы думаеце, мне пакінуць? cos? вам месца, і вы сказаць мне, калі ен зрабіў добрую працу, і калі ен зрабіў кепскай працы ўсклалі на перанос і яму гэта кажу.

я хацеў бы ведаць, бачыў, што я чытаў абмеркаванне з самага пачатку, і не памятаю, і я не хачу перачытваць усе, але неабходнасць зрабіць гэта прама цяпер, працу сістэмы рэцыркуляцыі ог? таму што, калі вы не прама на сябе, і вы можаце чакаць што-то накшталт 1 тыдзень injviami есць ***** што я растлумачу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    14
    я толькі што паслаў *****

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання