Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Engine Visualizza Messaggio
    Я паўтараю, што ў мяне няма праблем, каб паглыбіць веды, але вы мне яшчэ не сказалі, дзе вы знаходзіцеся. Вы маглі б пачаць з сябе, перш чым спытаць мяне, звычайна cos?: "мяне завуць чувак, а ты".
    Для форума і яго сям'і, я спадзяюся, што вы маеце рацыю, але я яшчэ не дабраўся, каб зразумець гэта. Мы спадзяемся, што добра.
    шчыра кажучы, нас цікавіла толькі як ваша імя, але я паўтараю, што не павінен,аднак, заўважыць, што тут вы ў гасцях, было б больш ветліва, што ў presentrati ты, перш чым рабіць якія-небудзь пытанні,сардэчна' на форуме вы зможаце ўбачыць плен, калі адказы і ўдзел у дыскусіі, але не толькі з просьбай аб дапамозе або файлаў, але, магчыма, прыклаўшы матэрыял, які не існуе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    14
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, нас цікавіла толькі як ваша імя, але я паўтараю, што не павінен,аднак, заўважыць, што тут вы ў гасцях, было б больш ветліва, што ў presentrati ты, перш чым рабіць якія-небудзь пытанні,сардэчна' на форуме вы зможаце ўбачыць плен, калі адказы і ўдзел у дыскусіі, але не толькі з просьбай аб дапамозе або файлаў, але, магчыма, прыклаўшы матэрыял, які не існуе.
    Я ўявіў, як гэта патрабуецца ў раздзеле слайд-шоў, і я вельмі добра памятаю не забыліся нічога. Jaffa' ? грубасць ??????????
    Потым, я не зрабіў, за пытанні, калі не позна, як і вы.
    Я не памятаю, што прасіў аб дапамозе нікога, хоць не выключаю, што гэта можа здарыцца ў будучыні, чаму? мы ўсе павінны навучыцца, але да гэтага часу не ? поспех.
    Апошняе: скажыце, што вам трэба, што вы гэта месца.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Engine Visualizza Messaggio
    Я ўявіў, як гэта патрабуецца ў раздзеле слайд-шоў, і я вельмі добра памятаю не забыліся нічога. Jaffa' ? грубасць ??????????
    Потым, я не зрабіў, за пытанні, калі не позна, як і вы.
    Я не памятаю, што прасіў аб дапамозе нікога, хоць не выключаю, што гэта можа здарыцца ў будучыні, чаму? мы ўсе павінны навучыцца, але да гэтага часу не ? поспех.
    Апошняе: скажыце, што вам трэба, што вы гэта месца.
    выслухайце мяне,вы ў агульнай складанасці 8 месца, у актыве якога 7 адказаў, пытанняў і адказаў, без прычыны,не маглі бы вы распавесці нам ваша імя нармальна не зрабіць гэта,мне не трэба нічога, я хацеў сказаць, што калі вы бачыце, што ingiro на форуме не існуе праграмнае забеспячэнне, якое вы, можа быць, у вас есць файлы або врі у нашай базе дадзеных файлаў крычы, што вы хочаце падзяліцца з намі, мы будзем радыя, што вы на іх месцы, але толькі калі вы ідзяце нічога і obliggo гэта толькі падзяліцца з намі, як і мы з вамі,цяпер я хацеў бы сказаць, што мы ў дадатак да тэмы, мы ўцякаем і працяг гэтай бескарыснай дыскусіі і добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •