прывітанне, хлопцы, як назва, я спрабаваў змяніць зыходны файл маей bmw, я адпраўлю абодва файла і далей з крытыкай![]()
1037390905.rar[ATTACH]751
прывітанне, хлопцы, як назва, я спрабаваў змяніць зыходны файл маей bmw, я адпраўлю абодва файла і далей з крытыкай![]()
1037390905.rar[ATTACH]751
Занадта нізкія павялічваецца, і адсутнічаюць розныя карты
iniez і карэкцыі
pres rail
iniez parzializzata 1
iniez parzializzata 2
arr паскарэнне
ціск турбо частак з больш нізкім
ін'екцыі і амаль нічога alzala
ціску ў рампы alzala
таксама arricch паскарэнне
Калі выдаліць fap зрабіць, што заўгодна, рухавіка і турбіны, што, несумненна, дапаможа вам ringrazzieranno
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
дзякуй адмін паспрабуе? змяніць усе, для dpf яго ўзяць? у снежні пасля разгляду і затым mapper? у доўг
я зрабіў дадатковыя змяненні да папярэдняга файла, і вось вынік
далей з абразамі.![]()
-Пачынае складвацца ўпырску parzializzata занадта нізкі
-адсутнічае карта ўпырску і карэкцыі
-ціск турбо не ідзе alzala усе ніжэй, і нават пры 5000 аб / мін гэты рухавік вытрымлівае 1.7 ціску турба
-прэс-rail падымае
афармленне iniez парз map 1 і 2, і падымае ancha 5000
-я не разумею, чаму 5000 вы пакінеце іх на врі?
-Савет з fap вы павінны быць як заўседы крокам у сярэдніх і высокіх у адваротным выпадку ад засмечвання fap
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
у вось адмін прабач, я думаў, памылкова, што, павялічыўшы, мала rischiassi менш intasarlo, мне накласці? абавязацельства і мы бачым, дзякую табе за дапамогу, якую ты мне даў да гэтага часу
за 4500 не прыходзіць да нас з-за акпп ? за тое, што я пакідаю арыгінал
ок, адмін, я паспрабаваў паскорыць і завяршыць дадаткова карту, мне сказалі заставацца на прырашчэння сярэдніх і высокіх, але, пачынаючы з колькі абаротаў? цяпер родах 1700/1750 з rail і 1500 з турбо я павінен пачаць яшчэ больш? высокі, з rail? тып 2000/2200 абаротаў? прабачце за трывіяльныя пытанні, але неспрактыкаванасць гаспадара, нават калі я пачынаю сее-тое даведаццавось апошні крок
Павялічвае ўсе карты ад 1500 абаротаў! Напрыклад, калі павялічваецца turbo 1500 абаротаў нават карту ўпырску трэба пачынаючы з 1500 абаротаў гэтак жа для абмежаванні крутоўнага моманту і г.д. і да т.п.. акп вочы на высокія крокам на абмежавальнік крутоўнага моманту![]()
але не рызыка засмечвання dpf? 1500 абаротаў, я, здаецца, некалькі ? так што карты?