мне параілі тое, " усе версіі тб ", так як кажуць, што, паколькі менш злучэнняў правадоў, c'? менш рызыка нейкі фальшывы кантакт, і якую вы носіце менш!!! паміж v5 і v12 , кажуць, што v5 ? pi? стабільны, але твар-то аўто менш!
менавіта адрозненне ў тым, ці ўсе ў кабель рэчы былі выдаленыя, і miniturizzate, такім чынам, факты 2 рахункі, толькі і черпайте вашыя высновы,для v5 і праўда, што першапачаткова, чым v12 была больш стабільнай, але цяпер здаецца, што так як устаноўлена, і ня v5, а з вытворчасці ў цяперашні час.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
так, я ведаю, што ? за межамі вытворчасці , але меў на ўвазе, што есць няма спасылкі і што ? pi? пяшчотны, як кантакты, драты...вось і ўсе....мне так сказалі!!
прывітанне, я павінен узяць mpps версію параіце мне рабіць, edc16 і edc15(для intederci fiat group і група audi), які з двух ? лепш
калі ў мяне v5 і я бяру v12 у мяне будзе праблем з драйверамі??
я лічу, што ды чаму? цяпер праца ў win7 драйверы v12... вы што скажыце?іх будзеце бачыць? як жа, як інтэрфейс? я хацеў бы захаваць іх абодвух, чаму? з v5 я ўпэўнены, што на tdi edc15 у мяне ніколі не было праблем!!!!
прывітанне, я orditato ў v13, вы? добра працуе?
Я з V5, я зрабіў два аўтамабіля з MED9.1, 2.0 TDI EDC16U31, 1.9 TDI EDC16U31 і 1.9 TDI EDC15. Заўседы зарадная прылада падлучанае і не праблема.
Для мяне і лепш, чым v. 12, і не толькі таму, што? fa pi? машыны, я напісаў без праблем 30 marelli 6F3 вялікую кропку 75 і 90 л. с. і не блок, а затым
праблемы-то ecu можа здарыцца, як з v. 5, што з v. 12.