Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 48

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135

думку карта mod alfa 147 1.9 150cv 533_727

прывітанне, хлопцы,я прикрепляю файл, каб ваша меркаванне!!
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    акрамя ціску ў рампы і абмежавальнік ціску ў рампы і цэнтральны egr не мы, мы нічога,ласкава хто-mail файл мод для погляд, неабходна ўвесці таксама врі ў адваротным выпадку вароты абмеркаванне дзякуй,пераходжу ў раздзеле для пачаткоўцаў.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-07-2012 ў 18:23
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    вы маеце рацыю, прабачце, калі я не пост l-крычы,а я рады, што ты мне толькі што сказаў,ен думае, што гэта зрабіў той, хто гэта робіць карабель за табой,ce заўседы вучыцца

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў simone82 Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, прабачце, калі я не пост l-крычы,а я рады, што ты мне толькі што сказаў,ен думае, што гэта зрабіў той, хто гэта робіць карабель за табой,ce заўседы вучыцца
    я вам скажу, што я думаю, то гэта робіце вы,то я раблю, а таксама некалькі работ у інтэрнэце,цяпер і праўда, што кожны з нас мае propi метады, правільна або няправільна, што яны але дакладна таксама і тое, што мінімум у нас хоча,кажа, ў гэтым я не майстар, але ніхто не, калі б я зрабіў адлюстраванне онлайн, якая затым будзе размешчана на форуме, я б сапраўды вас турбуе,магчыма, у наступны раз падумайце, перш чым адпраўляць працу іншых людзей, ці паказвае, добра, адкуль mod,вам і было зрабіць он-лайн ці што?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я вам скажу, што я думаю, то гэта робіце вы,то я раблю, а таксама некалькі работ у інтэрнэце,цяпер і праўда, што кожны з нас мае propi метады, правільна або няправільна, што яны але дакладна таксама і тое, што мінімум у нас хоча,кажа, ў гэтым я не майстар, але ніхто не, калі б я зрабіў адлюстраванне онлайн, якая затым будзе размешчана на форуме, я б сапраўды вас турбуе,магчыма, у наступны раз падумайце, перш чым адпраўляць працу іншых людзей, ці паказвае, добра, адкуль mod,вам і было зрабіць он-лайн ці што?
    Прабачце, msport, але я не думаю, што гэта так. Калі вы па-вашаму думку, трэйдар не павінен вас турбаваць публікацыю ў інтэрнэце каментара, чаму? cos? таксама, магчыма, вы атрымаць параду, каб палепшыць логіку правіць карту, як вы можаце атрымаць крытыку. Гэта таксама служыць, каб адрозніць прафесіянала ад пачаткоўца, які хоча зрабіць прафесіянала.
    У гэтай галіне, вывучаюць новыя рэчы на кожны дзень, то...
    Іншая справа, калі вы лічыце, што файл, які ты зрабіў, за дадатковую плату можа красаваліся тут і там і l? я цалкам згодны, што не правільна. Але ? наткнуўся на некалькі форумаў карты, зробленыя прафесіяналамі (нават не анлайн), якія з'яўляюцца апынуцца флоп абсурдныя, абмяркуйце, як карты ўзятыя з dvd...але мы падманваем?! карту ў выпадку, калі выплачваецца 400 еўра...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    добры дзень,цалкам згодны dvdtuning,кожны чалавек мае свой уласны спосаб працы,я пост на гэтай карце толькі для кансультацыі і, калі магчыма, палепшыць яе,не я, здаецца, не зрабіў нічога дрэннага

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    x simone82 я не сказаў, што вы зрабілі нешта дрэннае,але, па мне, перш чым адпраўляць файл mod выраблены з псеўда зарэгістраваны як менш напісаць усе, як есць, тыпу:
    прывітанне, хлопцы, гэты мод файл, які ен мне зрабіў даўно, з псеўда зарэгістраваны ў маім горадзе, з якімі ў мяне былі сваркі, таму што ў машыне было не вельмі добра,таму, не будучы яшчэ вельмі практычна, каб зразумець змены, цікава, вось ваша меркаванне, што атрымаю, калі на самай справе мае ўражанні былі пацверджаны.

што вы думаеце?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 16-07-2012 09:28

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    няма, заўседы адзін аўтара, хто я зняў з fap ў блок кіравання да ypsilon і, шчыра кажучы, я не быў так задаволены гэтай карце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    добра, я не зразумеў, як вы хочаце, але робіць тое ж самае,трэба star асцярожныя пры публікацыі зручны файл для трывіяльнага меркаванне,а робіць Тое ж самае

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    не, не, сымон, не прымайце гэта дрэнна, тут мы абмяркоўваем не цябе я міха выклікаецца, я напісаў тое, што думаю, мы дарослыя людзі,я проста сказаў, што калі я адпраўлю яшчэ мод-файлы, зробленыя іншымі людзьмі пазначыць крыніца файла, мне здаецца, правільна,я напрыклад, я зразумеў, што мод робіць вы зрабілі вы.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •