Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 48 31-40

Прагляду " Гібрыд"

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Па досведзе магу сказаць, што ніхто не нараджаецца даведаліся, але тое, што мае значэнне ? воля? вучыцца.

Легка крытыкаваць або sm***are новаспечаных, можа быць, калі зусім трохі, багаж на плечы, даючы сабой разумеюцца рэчы, якія, можа быць, для іншых яны незразумелыя. ? галоўнае, што ? вучыцца і шмат чытаць, перш чым спытаць, таму пасля таго, як вы ? у стане задаць пытанне ў інтэлектуальнае, што вы можаце? пакласці ў вашы цяжкасці? эксперт-тур.

Я, калі мне знакам новага поля я чытаю ўсе, што інфармацыя, якую я знаходжу вакол, таму, калі я стварыў аснову пачатку, можа быць, папрасіць тлумачэнняў, і, вядома, не падрабязныя інструкцыі, якія не служаць нічога і не даведацца.

Прысутны на форуме, вы сустрэнеце легка ў людзей, просім вас, магчыма, як вы робіце карту, у дадзеным канкрэтным выпадку, і, магчыма, тыпу не страшна, ці што ? праграміст... і ў гэтых выпадках праходзіць волю? таксама + выдатны выгляд з supporter.
    ваш аргумент ? правільна, але не ўсе мы аднолькавыя, а для каго-то, даведацца ? pi? цяжка, калі адсутнічаюць падставы мне трэба дапамагчы, нават на трывіяльныя рэчы, я цябе, напрыклад, я ? прыйшлося замяніць турбіну маей bmw, у майстэрні, яны мяне бюджэт 3000 еўра на працы, я, інфармаванне мяне і спрабуе ў інтэрнэце я знайсці ўсе неабходнае і я змянілася, толькі не механік, але калі я бачу рухавік ? як калі б мяне ўсе спантанна, я памятаю кожную рэч у вельмі мітуслівы, хлопец, я ведаю, што была такая ж праблема, і разам мы замянілі яго турбіны, я рушыў услед крок за крокам, дапамагаючы яму ў разборцы, то пры зборцы зрабіў усе, што ен, я быў шчаслівы, яму зрабілі даведацца што-то карыснае, нават калі я ударыў 3 месяцаў, каб паспрабаваць штук і зразумець, што рабіць так, як лепш я ведаю, што курсы каштуюць спадчыны і не магу я даць вам не так, і розніца паміж маладым і прафесіяналам заключаецца менавіта ў гэтым, веды і намаганні, каб дабрацца да яго, але, як я думаю, я дапамогу, нават банальна ? заўседы жэстам вам? і seriet? у pi?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    ваш аргумент ? правільна, але не ўсе мы аднолькавыя, а для каго-то, даведацца ? pi? цяжка, калі адсутнічаюць падставы мне трэба дапамагчы, нават на трывіяльныя рэчы, я цябе, напрыклад, я ? прыйшлося замяніць турбіну маей bmw, у майстэрні, яны мяне бюджэт 3000 еўра на працы, я, інфармаванне мяне і спрабуе ў інтэрнэце я знайсці ўсе неабходнае і я змянілася, толькі не механік, але калі я бачу рухавік ? як калі б мяне ўсе спантанна, я памятаю кожную рэч у вельмі мітуслівы, хлопец, я ведаю, што была такая ж праблема, і разам мы замянілі яго турбіны, я рушыў услед крок за крокам, дапамагаючы яму ў разборцы, то пры зборцы зрабіў усе, што ен, я быў шчаслівы, яму зрабілі даведацца што-то карыснае, нават калі я ударыў 3 месяцаў, каб паспрабаваць штук і зразумець, што рабіць так, як лепш я ведаю, што курсы каштуюць спадчыны і не магу я даць вам не так, і розніца паміж маладым і прафесіяналам заключаецца менавіта ў гэтым, веды і намаганні, каб дабрацца да яго, але, як я думаю, я дапамогу, нават банальна ? заўседы жэстам вам? і seriet? у pi?
    Я згодны....але не ўсе прафесіяналы, як вы думаеце, чаму? іх ведаць не sbandierano вакол легка, шмат вы дэмантуюць карту толькі што зрабілі самі, што можа пайсці маленькія выпраўлення, як карта, якая прымушае выбухнуць аўтамабіль. Тады вам звяртаюцца ў лічку з просьбай, калі вы хочаце карту, зроблена добра, у абмен на грошы.
    У рэшце рэшт, вельмі мала тых, якія вучацца без курсаў, але толькі стараннасць і цярпенне.

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я згодны....але не ўсе прафесіяналы, як вы думаеце, чаму? іх ведаць не sbandierano вакол легка, шмат вы дэмантуюць карту толькі што зрабілі самі, што можа пайсці маленькія выпраўлення, як карта, якая прымушае выбухнуць аўтамабіль. Тады вам звяртаюцца ў лічку з просьбай, калі вы хочаце карту, зроблена добра, у абмен на грошы.
    У рэшце рэшт, вельмі мала тых, якія вучацца без курсаў, але толькі стараннасць і цярпенне.
    вы маеце рацыю, але некаторыя сур'езныя прафесійныя qu? на форуме c'? ;-) не дайце імены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, але некаторыя сур'езныя прафесійныя qu? на форуме c'? ;-) не дайце імены
    Вы ўжо ведаеце? хто-то сапраўды разумныя тут, на форуме.
    Я лічу, прафесіянал з жанчынамі, не з ecu...:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    я, вядома, няма :-)

garret
    Guest
    хехехе dvd-разумею цябе нават я-й? практычны з жанчынамі, але я спадзяюся даведацца, як хутка спакусіць некаторыя ecu

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    віншуем усіх, для вашага падкрэслю, я цалкам згодны, я таксама быў на другім баку, і усе мае файлы, якія я на маім шляху да падрыхтоўкі былі заўседы маюць рацыю, каб звязацца з вечара з звычайнай фразы (калі вы хочаце, карта зробленая добра, ты і я)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    я таксама згодны я на тое, што гэта ? адзін з форумаў-й? "чыстыя" і з людзьмі, якія сапраўды хочуць дапамагчы і за гэта дзякуй, і я віншую ўсіх, але калі я магу, я хацеў бы сказаць, што я не цалкам згодны з Msport на пытанне аб тым, адпраўляць або не адпраўляць файлы іншых падрыхтоўчых на форуме, і чаму?:
    1)паколькі я кліент, я плачу пшанічнай добрыя грошы за карту гэта, адпаведна, становіцца маей, а не тых, хто яе зрабіў, і таму я магу рабіць з ей тое, што пі? мне падабаецца
    2)калі пачатковец прыходзіць на валоданне гэтай карце праз форум ці іншы максімум пу? скапіяваць, але не зразумець яе, не будзе? ніколі не мог зразумець, чаму так? карту вы робіце так, а не інакш, у той час як прафесіянал, але прафесіянал, не трэба пакідаць карты, зробленыя іншымі, чаму? ? ўсведамляе свае здольнасці?
    3)на аснове майго досведу працы я зразумеў, што прафесіянал не павінен лячыцца каментара іншых, чаму? ? сваю працу, кажа, што для яго, калі праца ? зроблена па ўсіх правілах мастацтва, sar? кліент ж, напрыклад, хваліць яго і, калі яшчэ sminuiranno такой працы і вышэй кліент паспрабуе? іншыя працы "прафесіяналы" з ніжэй або нават, у большасці выпадкаў, кліент ritorner? ад сапраўднага прафесіянала, каб змяніць рэчы, (і яны заўседы так робяць) і, такім чынам, ен дае зразумець, хто ? прафесіянал, а хто не
    у маей працы я часта, я малады, і кліенты не вырашаюцца даверыць 26-гадовы хлопец, але пасля таго, што я выконваў сваю працу, дакладнасць і прафесіяналізм? наўрад ці трэба асуджаць ці варта звярнуцца да іншых, каб паўтарыць або праверыць маю працу.
    можа быць, я памыляюся? я думаю, cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Я згодны з ігарам, толькі менавіта ў першы момант: калі вы купляеце карту, па-мойму, ты робішся "уладальнік" вынік. Але змест intelletuale, што вызначае карту, то ? ад складальнікаў, плен яго даследаванняў і выпрабаванняў, і ніколі не тое ж самае, што і з другога. ? р? як і ў музыцы, ты купляеш КАМПАКТ-дыск, але калі ен ад вакол, і тыя, калі яго капіююць, не ? "правільны".
    Напрыклад, яшчэ больш? практычны, файл gpunto abarth. Усе ведаюць, што c'? блок за пэўныя сілы, скарачэнне звязана з faralla, наколькі я разумею. У нямногія ведаюць, agirare. Цяпер чалавек Х робіць карту, хто-то ў стане выдаліць яго, а затым пошту, я не думаю, што трэнер можа ператварыць "p"? у дачыненні да інвестыцый часу і грошай, што ен зрабіў, каб зразумець, што чапаць?
    Я лічу, што, па меншай меры, дазвол на приготовившего ж, перш чым адпраўляць файл, перайдзіце прасіў... Або, па крайняй меры інфармаваныя.
    Тады, хлопцы, мы гаворым практычна, філасофіяй, як вы думаеце, мы павінны весці сябе, я ў любым выпадку першае, што прымушае звярнуць на cd або разгрузкі карты, то пішыце, каб зірнуць.
    Кошт? ? размяркоўваць работу паміж энтузіястаў і дасягнення выніку, іншы ? divlgare чужую працу і ciulare рашэння...

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •