ваш аргумент ? правільна, але не ўсе мы аднолькавыя, а для каго-то, даведацца ? pi? цяжка, калі адсутнічаюць падставы мне трэба дапамагчы, нават на трывіяльныя рэчы, я цябе, напрыклад, я ? прыйшлося замяніць турбіну маей bmw, у майстэрні, яны мяне бюджэт 3000 еўра на працы, я, інфармаванне мяне і спрабуе ў інтэрнэце я знайсці ўсе неабходнае і я змянілася, толькі не механік, але калі я бачу рухавік ? як калі б мяне ўсе спантанна, я памятаю кожную рэч у вельмі мітуслівы, хлопец, я ведаю, што была такая ж праблема, і разам мы замянілі яго турбіны, я рушыў услед крок за крокам, дапамагаючы яму ў разборцы, то пры зборцы зрабіў усе, што ен, я быў шчаслівы, яму зрабілі даведацца што-то карыснае, нават калі я ударыў 3 месяцаў, каб паспрабаваць штук і зразумець, што рабіць так, як лепшя ведаю, што курсы каштуюць спадчыны і не магу я даць вам не так, і розніца паміж маладым і прафесіяналам заключаецца менавіта ў гэтым, веды і намаганні, каб дабрацца да яго, але, як я думаю, я дапамогу, нават банальна ? заўседы жэстам вам? і seriet? у pi?
![]()