Першапачаткова Напісаў
msport
шчыра кажучы, не яблык б зрабіць гэтую працу, і я растлумачу, таму што,перш за ўсе гэты відэа курс, стане ясна, у рукі ўсе ў самыя кароткія тэрміны, і гэта дасць мне шмат клопатаў, улічваючы, што тады пачынаюць' спрэчку для памяншэння вопыт тых, хто гэта зрабіў,акрамя таго, я не думаю, што правільна ў дачыненні да тых, хто, як я, робіць гэта за карабель, і ен заплаціў і працягвае плаціць вам тысяч еўра ў год, паміж падпіскі і курсы, пры гэтым, не зразумейце мяне няправільна, я тут з максімальнай даступнасці, каб дапамагчы вам, але ў максімальна магчымай ступені,я думаю, што ўжо ў гэтым форуме мы робім вялікую працу, і мы не спрабуем спекуляваць на не наадварот, мы паспрабуем дапамагчы ў вырашэнні праблемы, і не для таго, каб прымусіць вас пайсці больш назад costringentovi, звяртайцеся ў нашу службу онлайн, або іншым спецыялістам, як гэта робяць на многіх іншых форумах,2 прыкладаў праблемы, якія адчувае карыстальнік, вы ведаеце, жыць на golf v, якая абмежавана і карту, што паліў і хадзіў мала карыстальнікаў magi1984 bmw 1-й серыі, што пасля некалькіх саветаў,адрасоў, зараз ідзе добра без курэння.