Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98

Аўтаматычнае праграмнае забеспячэнне,

Сення, пакуль я быў на працы (прадам запчасткі для аўто), і я размаўляў з механікам, ен сказаў мне, што яго rimappatore ўпэўненасці, што робіць усе ў інтэрнэце мае праграмнае забеспячэнне, якое змяніць карту ў працягу некалькіх хвілін і, што робіць усе гэта аўтаматычна. Проста ўсталяваць, як вы хочаце, каб павялічыць, і праграма робіць усе аўтаматычна. Сапраўды, існуе такая праграма, або ? толькі фігня, што яны мне механік? Убачыў, што імя не ведае ці не хоча сказаць, я спадзяюся на вас. Дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я б сказаў, што гэта бздура.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    я чуў, як я sti праграмнае забеспячэнне...
    і я таксама бачыў файлаў....

пакінуць час, якія знаходзяць... і метад хутка, каб мець больш? магутнасць дата-мала...
    і шмат разоў яны робяць пі? шкоду, які яшчэ...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    у гэты момант я хацеў бы пачуць якое-то назва есць, проста цікава,я не думаю, аднак, можа быць што-то падобнае за выключэннем таго, што яны робяць sw тып ecusafe, што знаходзіць " + " або " - патэнцыйных карты і змены, але па якой логіцы ? у залежнасці ад таго, што маг......
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    у гэты момант я хацеў бы пачуць якое-то назва есць, проста цікава,я не думаю, аднак, можа быць што-то падобнае за выключэннем таго, што яны робяць sw тып ecusafe, што знаходзіць " + " або " - патэнцыйных карты і змены, але па якой логіцы ? у залежнасці ад таго, што маг......
    А msport!
    Як праграмнае забеспячэнне самастойна змяніць значэння ў эбу? Мне здаецца, легенда...
    У pi? будуць праграмы, якія аўтаматычна выяўляюць карты і планы (тыпу драйвер ECM) для таго, каб палегчыць і паскорыць працу, але, мне здаецца, вельмі наўрад ці, што зменіце і іх значэння...
    Улічваючы, то ў незлічоных мадэляў і версій блокаў кіравання, становіцца чым-то больш? немагчыма, што наўрад ці...
    У любым выпадку я чакаю я таксама падзеі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    я лічу, файлаў ўжо? гатовыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    ahhhha гэта ? добрае sw, якая зробіць усе, толькі.., я сумняваюся ў гэтым,безумоўна, трэнер ен файлы крокам захоўваюцца, што appiccicava ў любым месцы.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •