тады...мне прыходзіць машына стаіць у майстэрні, у rigenrazione з самага пачатку, што ен машыны было картографировано і мыць fap без sfapparla "і я мяркую, што яны апусцелі, усе "...я адкрываю ecu, і я лічу, dell аксіду на soic 8 было stat дрэнна зачынена, я бяру triellina я чышчу і чытаю ecu працэс з раз macchian не аднаўляе і добра... на шашы, калі macchiana стральбу ў цяпло, таму што холад я не заўважыў, што робіць, або, можа быць, не так і робіць ,калі я ей 3000giri ў turbo, як вы assentasse і пасля гэтага аднаўляецца з павольным шляхі калі-небудзь??? таксама, пацягнуўшы месца ў прагрэсіі з высокія перадач turbo, каб перавесці як і пасля аднавіць, але не як нізкіх перадачах ,вы заўважыце, асабліва, калі вы прыедзеце за машынай, павольна, і вы жадае аднавіць кручэння, ставіць нас больш часу, чым звычайна, але заўседы з-за нагрузкі turbo ніжэй парога стандарт, я магу думаць, што ачыстка fap (не факт я)зрабіце гэты дэфект???!!!!саветы????прыкладаю файл-ложак у bdm супастаўлення і sfappato з раз і файл-ложак у паслядоўны арыгінал!!!