Старонка 4 з 14 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 134
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    наш сябар, я думаю, ен памыліўся форум,у гэтым форуме, як аказалася, усе карыстальнікі, хто-то + хто трохі - у іх магчымасць, яны дзяліліся і працягваюць дзяліцца гэтым ? дух форуму, я асабіста яго тэорыя nn мяне не хвалюе нічога,хоць я чуў, што вакол ? магчыма, запрашэнне карыстальнікаў,улічваючы, што ен nn адкрываецца нічога,і тут дзеліцца з ніхто яго працу не спытаць у прыват..магу вам гарантаваць, што nn ? яго эксклюзіўныя і хутка ў гэтым форуме, сара публікацыі рашэння.ах, вядома, час, каб атрымаць неабходную інфармацыю.
    справа ў тым, што тут, акрамя пачаткоўцаў, якія, мы паспрабуем дапамагчы ў максімальна магчымай мы хацелі б таксама размясціцца як прафесіяналы, і таму мы не толькі даць інфармацыю, але таксама прыняць іх і затым, калі ен людзей зарэгіструецца на форуме, у асноўным, што там можна зрабіць??
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    bobracing ты сунуў у падполля...іншых карыстальнікаў, якія зрабілі, як вы сказалі, што вы можаце зрабіць, але тады не ў год слімакі выдаваць былі забанены на гэтым.....мне шчыра шкада гэтых мер, якія людзей на ногі соскользнут, але, з іншага боку, дух форуму павінны выконвацца з моманту, як вы ўваходзіце ў яе..у адваротным выпадку, як кажуць нашы admin лепш не пісаць вы можаце? зрабіць гэта ці тое, а затым стварыць напружанне, таму што вы не хочаце падзяліцца, хоць справядліва будзе, плюнуў крывею на дадзены факт, і не хочацца гэта рабіць? перш чым кінуць камень і схаваць руку гэта было б лепш, чым мы думалі, што лепш на....але можа быць, вы былі ў няведаньні адносна гэтага абмену ў форуме??(што я, дарэчы, лічу правільным)
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    манро нам вельмі шкада заўседы, калі мы павінны забаніць каго-небудзь, асабліва, калі гэта professonista, што можа дапамагчы для росту ўсіх, але зрабіў гэта, як я ўжо напісаў, калі вы прафесіянал, і то не падзяляе нічога, што там збіраецца рабіць на форуме?
    акрамя таго, з пастановай ен быў нядаўна абноўлены і ясна, гэтак жа на гэтую рэч.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    няма..няма Msport я падзяляю ў поўнай меры ўсе, я не спрачаюся, абсалютна мой маленькі шкадавання, калі так можна? сказаць, і зусім справядліва, як вы гэта зрабілі, звярніце ўвагу, вы таксама прафесіяналаў у назе яшчэ на форуме робяць шмат зручней усіх, таму што мы расцем усе разам...то мне вельмі шкада, што адбываюцца такія рэчы....вось і ўсе.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    Прабачце, пытанне ад пачаткоўца, але ў 75 л ціск turbo пу? павялічыць? Заўседы Grandepunto

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Механічна уздзейнічаючы на перепускного клапана, як менавіта для кропкі 70CV

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    шчыра кажучы, я думаю, што я знайшоў абмежавальнік ціску турбо, я ўзяў у якасці прыкладу файл 500 75cv, у драйверы праверка ціску турба, як максімум, мы ў 205, якая памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння cio? 14 ад прыкладна 2800mbar

абмежавальнік ціску turbo знаходзіцца крыху раней 2 карты ціску турба, шукайце яго ў 2d-8bit, шэраг gobbette значэнне да 179, памнажаецца на 14 таму 2506mbar, то абмежаванне ціску турба.

але пытанне я, натуральна, узнікае...тыя 2 карты, якія ў драйвер ecm называюцца ціску турба, парода карты?????
    не можа быць ціску турба
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, я думаю, што я знайшоў абмежавальнік ціску турбо, я ўзяў у якасці прыкладу файл 500 75cv, у драйверы праверка ціску турба, як максімум, мы ў 205, якая памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння cio? 14 ад прыкладна 2800mbar

абмежавальнік ціску turbo знаходзіцца крыху раней 2 карты ціску турба, шукайце яго ў 2d-8bit, шэраг gobbette значэнне да 179, памнажаецца на 14 таму 2506mbar, то абмежаванне ціску турба.

але пытанне я, натуральна, узнікае...тыя 2 карты, якія ў драйвер ecm называюцца ціску турба, парода карты?????
    не можа быць ціску турба

У 70cv карту турба не існуе, так як wastgate ? pneumaticao, але тэарэтычна вы павінны знайсці толькі абмежавальнік ціску, які служыць для прадухілення паломак у выпадку ціску некантралюемыя. Акрамя таго, 70cv нават не геаметрыя зменных, preorgativa 75 і 90 конскіх сіл.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    што не c'? карту turbo я ведаю, яго абмежавальнік? павінна быць.
    у 70cv не магу знайсці яго, але ў 1.3 mjet 75 85 і 90 конскіх сіл абмежавальнік ціску турба ? гэта:
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    тое, і адзін з lim turbo. карты ў 8 біт, якія выглядаюць як абмежавальнік у 70cv ўсе што там есць. так ці і байт ( што, не маючы damos я бачу доўжыцца яго знайсці ) або карты і 16 біт, што, каб яго знайсці, трэба ведаць, пераўтварэнні .
    я-то ідэі, ce l-я, але калі ў мяне есць машына, як вы ідзяце, каб зрабіць доказы??

Старонка 4 з 14 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •