Стар. 6 з 11 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 110

Абмеркаванне: Першыя крокі з ecm titanium

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    што вы думаеце, мы робім прыгожае відэа, і мы размесцім? ніхто ніколі не адважваўся так шмат на форуме, Італьянскіх, час, f? толькі на версіі ecm2001 відэа, зробленыя ў паўдневай амерыцы на іспанскай мове.
    шчыра кажучы, не яблык б зрабіць гэтую працу, і я растлумачу, таму што,перш за ўсе гэты відэа курс, стане ясна, у рукі ўсе ў самыя кароткія тэрміны, і гэта дасць мне шмат клопатаў, улічваючы, што тады пачынаюць' спрэчку для памяншэння вопыт тых, хто гэта зрабіў,акрамя таго, я не думаю, што правільна ў дачыненні да тых, хто, як я, робіць гэта за карабель, і ен заплаціў і працягвае плаціць вам тысяч еўра ў год, паміж падпіскі і курсы, пры гэтым, не зразумейце мяне няправільна, я тут з максімальнай даступнасці, каб дапамагчы вам, але ў максімальна магчымай ступені,я думаю, што ўжо ў гэтым форуме мы робім вялікую працу, і мы не спрабуем спекуляваць на не наадварот, мы паспрабуем дапамагчы ў вырашэнні праблемы, і не для таго, каб прымусіць вас пайсці больш назад costringentovi, звяртайцеся ў нашу службу онлайн, або іншым спецыялістам, як гэта робяць на многіх іншых форумах,2 прыкладаў праблемы, якія адчувае карыстальнік, вы ведаеце, жыць на golf v, якая абмежавана і карту, што паліў і хадзіў мала карыстальнікаў magi1984 bmw 1-й серыі, што пасля некалькіх саветаў,адрасоў, зараз ідзе добра без курэння.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, не яблык б зрабіць гэтую працу, і я растлумачу, таму што,перш за ўсе гэты відэа курс, стане ясна, у рукі ўсе ў самыя кароткія тэрміны, і гэта дасць мне шмат клопатаў, улічваючы, што тады пачынаюць' спрэчку для памяншэння вопыт тых, хто гэта зрабіў,акрамя таго, я не думаю, што правільна ў дачыненні да тых, хто, як я, робіць гэта за карабель, і ен заплаціў і працягвае плаціць вам тысяч еўра ў год, паміж падпіскі і курсы, пры гэтым, не зразумейце мяне няправільна, я тут з максімальнай даступнасці, каб дапамагчы вам, але ў максімальна магчымай ступені,я думаю, што ўжо ў гэтым форуме мы робім вялікую працу, і мы не спрабуем спекуляваць на не наадварот, мы паспрабуем дапамагчы ў вырашэнні праблемы, і не для таго, каб прымусіць вас пайсці больш назад costringentovi, звяртайцеся ў нашу службу онлайн, або іншым спецыялістам, як гэта робяць на многіх іншых форумах,2 прыкладаў праблемы, якія адчувае карыстальнік, вы ведаеце, жыць на golf v, якая абмежавана і карту, што паліў і хадзіў мала карыстальнікаў magi1984 bmw 1-й серыі, што пасля некалькіх саветаў,адрасоў, зараз ідзе добра без курэння.
    вы цалкам маеце рацыю, але мая прапанова было толькі паказаць, бачыў, што які-небудзь карыстальнік знайшоў праблемы, а не спосабы і крытэры змяненняў у файлы, але і розныя каманды кіравання праграмай.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    вы цалкам маеце рацыю, але мая прапанова было толькі паказаць, бачыў, што які-небудзь карыстальнік знайшоў праблемы, а не спосабы і крытэры змяненняў у файлы, але і розныя каманды кіравання праграмай.
    ну ў гэтым выпадку дапамогу, з задавальненнем тых, хто мае патрэбу, як зрабіў з адмін гаррет ледзь больш, але на прамы шлях.

garret
    Guest
    я ўпэўнены, што было б карысна для zucconi, як я, хе-хе прама цяпер ? усе вельмі пі? зразумела, гэта ? форум, праўда! нават пачаткоўцы, якія не маюць асновы, як мяне могуць даведацца, калі б была магчымасць? зрабіць платныя курсы, якія кіруюцца адміністратарамі, я б першы ім

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    я ўпэўнены, што было б карысна для zucconi, як я, хе-хе прама цяпер ? усе вельмі пі? зразумела, гэта ? форум, праўда! нават пачаткоўцы, якія не маюць асновы, як мяне могуць даведацца, калі б была магчымасць? зрабіць платныя курсы, якія кіруюцца адміністратарамі, я б першы ім
    я і адміністратар, мы вырашылі ўвесці гэтую паслугу, але мы яшчэ не зрабілі так, таму што есць некалькі рэчаў, каб абмеркаваць,акрамя таго, курс сур'езны, дзе вучаць сур'езна, супастаўленне з 0 і ў канцы курса, ведаючы, як перапрызначыць сапраўды файл ці ведаеце вы колькі павінен каштаваць?
    я некалькі гадоў таму я з базавых курсаў, які я добра заплацілі, і, калі шчыра, мне не далі добрых вынікаў,так сказаць, вядома, легка,варта сказаць, маляня, і легка, але ў канцы вы павінны ўбачыць канчатковы вынік.

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я і адміністратар, мы вырашылі ўвесці гэтую паслугу, але мы яшчэ не зрабілі так, таму што есць некалькі рэчаў, каб абмеркаваць,акрамя таго, курс сур'езны, дзе вучаць сур'езна, супастаўленне з 0 і ў канцы курса, ведаючы, як перапрызначыць сапраўды файл ці ведаеце вы колькі павінен каштаваць?
    я некалькі гадоў таму я з базавых курсаў, які я добра заплацілі, і, калі шчыра, мне не далі добрых вынікаў,так сказаць, вядома, легка,варта сказаць, маляня, і легка, але ў канцы вы павінны ўбачыць канчатковы вынік.
    на самай справе, вы маеце рацыю, для? я лічу, што вопыт навучыць нас шмат, ці я памыляюся? я хачу сказаць, што для мяне ты як трэнер вы даведаліся шмат таксама працую на розных аўто і раблю практычны вопыт, па меншай меры, як тэорыя, але вы можаце зрабіць з базавых курсаў, можа быць даступнай для ўсіх, не ўдаючыся ў прыватнасці, тады, калі адзін ? цікава зрабіць гэта прафесійна ? правільна, што вы плаціце, як вы заплацілі ў свой час для паслуг, якія прадстаўляюцца форуме не пу? мне запярэчыць нічога, наадварот, я лічу, што кожны з карыстальнікаў прывеў кожны дзень каштоўную інфармацыю і цікавыя, якія даюць вам рэальную дапамогу, так і энтузіястаў, як я, што сапраўдны прафесіянал

garret
    Guest
    я магу толькі сказаць "ВЫДАТНАЯ ПРАЦА" я ведаю, што дапамагчы пачаткоўцам, як я ? сумна, але нягледзячы на гэта вы зрабілі так, паважаныя

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    я магу толькі сказаць "ВЫДАТНАЯ ПРАЦА" я ведаю, што дапамагчы пачаткоўцам, як я ? сумна, але нягледзячы на гэта вы зрабілі так, паважаныя

вы памыляецеся-гэта не нуда дапамагчы тых, хто ведае менш, і клопатаў заўседы паўтараць адны і тыя ж рэчы, але мы таксама тут, у гэтым ціхім.

garret
    Guest
    admin я магу толькі падзякаваць і даведацца, стараючыся не varvi паўтараць адно і тое ж хехехе або па крайняй меры паспрабаваць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    не s? калі вы бачылі, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2594
    я паставіў нататкі, зробленыя ў працэсе, безумоўна, не ? шмат, але ? у любым выпадку пачатак

Стар. 6 з 11 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •