Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118

Праблемы Ford Focus 1600Tdci 90Cv Edc16C34

Як назва, я пераназначаны машына майго сябра, я не магу атрымаць сілу, што я хачу
    У prex turbo дабрацца да гэтай мэты, prex rail таксама, але не атрымаў рэзюмэ, што вы спадзяваліся.
    (Не маючы спецыяльных праграм, з дапамогай elm327 можна праверыць prex турба і тэмпературы паветра, дросельнай засланкі, нагрузка патрабуецца prex rail)
    Я адключыў з дапамогай кантролю сістэмы рэцыркуляцыі ог, я не мог праверыць ? cos?, я магу сказаць, што машына не d? няспраўнасць любога роду.
    Прашу вас адказаць, калі хто-то можа мне сказаць, дзе я памыліўся, або калі c'? нейкі абмежавальнік або біт, які блакуе колькасці? макс дызельнага паліва, што я патрабую ў карту.
    Ах, на карце размешчана, да крывой крутоўнага моманту галоўная c'? карту, якая абмяжоўвае крутоўны момант у залежнасці ад prex атмасфернага, што вы знойдзеце аўтамабіль, я стараўся рухацца той, але не істотнае змяненне.
    Я адэкватны у выніку чаго значэння ледзь вышэй, чым такіх
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2013 ў 14:33

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    карту і трохі рабіць усе. калі nn тычыцца дызельнага паліва, або, па крайняй меры, яго абмежавальнікі я думаю, што тут вазьмі рэзюмэ. міха camina з я дух святы. prex turbo роўна, знервавалася і аднадумцаў зменены дрэнна, педаль 3% nn, і нічога, prex rail тое ж самае . і т. д і т. д і т. д rifalla, і вы ўбачыце, рэзюмэ прыходзяць і як. добрую працу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    карту і трохі рабіць усе. калі nn тычыцца дызельнага паліва, або, па крайняй меры, яго абмежавальнікі я думаю, што тут вазьмі рэзюмэ. міха camina з я дух святы. prex turbo роўна, знервавалася і аднадумцаў зменены дрэнна, педаль 3% nn, і нічога, prex rail тое ж самае . і т. д і т. д і т. д rifalla, і вы ўбачыце, рэзюмэ прыходзяць і як. добрую працу.
    Вы прыкладаю карту, што я спрабаваў і што не так абнавіў мапу ў пару да аб prex атмасфернага.
    Дызельнае паліва не v? закрануў, па логіцы рэчаў.. калі паглядзець на час ўпырску супыну паступаюць 100mg....вы ведаеце, колькі????
    X, што машына x-mod запасаў больш чым дастаткова, нават калі вы зменіце натоўп......(110cv 2007 года тэрміны амаль аднолькавыя)
    У prex turbo першапачаткова быў абмежаваны 1,07 бар, не глядзець на карту, turbo, чаму? там есць 2 пасткі, на аснове prex атмасфернага і іншага ў залежнасці ад тэмпературы впускного.. а тыя 2 проста ў prex ori = 1,07, перамяшчаючы іх у 1.20 цяпер даходзіць да таго, што паглядзець на карту turbo..... (Карты 90cv вельмі падобны на той, 110cv 2007 года)
    Карты пераўтварэнні Нм>>Iq ж бачыў, што яны перапынак да 450, у мяне x мэта дасягнуць вылучае......
    Я дакрануўся да карты overboost x nn даць шыпы.. на самай справе прыходзіць на 1,20 рэдка прыходзіць закрануць 1,22.... дзе x мець фіксаванай геаметрыі я думаю, што я мог бы пакінуць яе ў cos

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    не ў крыўду, я напісаў каментар, і спатрэбілася 10 хвілін запісу, але па памылцы не захаваў адказ,цяпер мы паспрабавалі яшчэ раз, але калі я магу даць вам савет ці не руку на аўтамабілі ў іншых або за курс.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    не ў крыўду, я напісаў каментар, і спатрэбілася 10 хвілін запісу, але па памылцы не захаваў адказ,цяпер мы паспрабавалі яшчэ раз, але калі я магу даць вам савет ці не руку на аўтамабілі ў іншых або за курс.

Па-твойму, дзе ? няправільна...??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады мы пачнем на карту ўзбагачэння пры паскарэнні,крокам дадзеных, альбо занадта нізкія, альбо занадта высокія, тут і без сэнсу і без палітыкі,а таксама карту прыжываецца ен paecchi пунктаў у мінус і вельмі шмат,egr off ok,абмежавальнік крутоўнага моманту дэталі занадта нізкім, каб астатняе мне не падабаецца, але можа таксама ісці,1CA0A8 ў 1CA1C6 усе негатыўнае, таму што гэта такое? ад 1CA1C6 ў 1CA546 нават тут амаль усе ў мінус, таму што гэта такое? ад 1CC306 ў 1CC498 чаму і што гэта такое? на час overboost на машыне, на складзе, таму што вы дзейнічалі менавіта так? ад 1E3320 ў 1E353E такое і чаму? ад 1E479E ў 1E4864 такое і чаму? усе карты turbo зробленыя malissimio і без логікі, і нават іх нешта негатыўнае і крокам у некаторыя моманты перабольшаныя,ціску ў рампы закрануты дрэнна без логікі перабольшаныя і ў некаторыя моманты,я дадаю абмежавальнік ціску ў рампы і іншых карт, rail-крычы,яшчэ абмежавальнікі крутоўнага моманту оры,усе карты самыя важныя ўпырску крычы,для астатніх падаўжэнне папярэдняга савета ці не руку на іншых машынах або за курс, сур'езна, а потым весела,акрамя таго, удзельнічаюць і ў раздзеле для пачаткоўцаў, хоць па мне б лепей у адным раздзеле,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    1CA546 i break паказваюць абаротаў і maf, бачылі, што прыходзіць 10000, для якіх значэння lamba, калі 1000=14,7 я змяніў адносіны стехиометрической, улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытае x не яе паліць я трымаў худы, значэнне maf ўніз, x ўзбагачэння да 17,05:1 да 1160 з, што адпавядае прыкладна 68mg..... Я перарабіў у словах, у адносінах стехиометрической амаль фіксаванай на працягу дыяпазоне абаротаў рухавіка, спасылаючыся на maf.
    1CC306 розныя абмежавальнікі ў адпаведнасці з перадач....
    Ах, карту-паскаральнік, вы, здаецца, зроблена ў капусту... назірайце, добра.... сапраўды-й? што гледзячы на яго, ну вазьмі фокус арыгінальныя і вазьміце яго... і скажы мне, як ты, у адваротным выпадку... ? зробленыя крокі... ен ненавідзеў.... цяпер, па крайняй меры, па яго словах адчувае сябе лінейны..у кожнае мінімальная змена педалі адчуваеце, што машына адказвае, і x і пайсці, што для запаволення..
    Час oberboost я дзейнічаў такім чынам, x не даць яму шыпы prex... на самай справе проста прыходзіць да prex патрэбнае без piccate....
    Карты turbo працуюць у залежнасці ад тэмпературы калектара і атмасферны.. я, падыходных для гэтай мэты.... практычна улетку машына абвінавачвае менш падзенне магутнасці з-за рэгулявання тэмпературы наддувочного паветра...
    Кіраванне турба нагадвае крычы на 110cv.. Калі я не мае рацыю, я тыя, ford, як яны працуюць???
    У prex rail, здаецца, без логікі, логікі, дакладнае і тлумачэнне вы знойдзеце ў 2: breakpoint 1E9C5C... рашэнне ў выпадку логікі ? l?.
    Можа быць, вы маеце рацыю, што я павінен рабіць, вядома.... але толькі я......???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    вось карту
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2013 ў 15:03

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Я не раблю, я проста ведаю, што я выкарыстаў, тым жа чынам, што і кіраўніцтва паведамленні (логікі, я маю на ўвазе), і я ўбачыў, што на самой справе рэчы пачынаюць прыносіць я не бачу, чаму? тут ? усе, лопнуў....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    А, для датычыцца prex rail, я даў p? pi? у prex, калі патрабуе справа? дызель больш 43mg.
    Калі звернецеся да таблічнай ecm любой версіі.. перайсці цалкам па-за дарогі.
    У prex rail ? неад'емнай часткай перадаплаты, калі вы ідзяце x логікі.....

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •