Прывітанне ўсім, мяне клічуць Крысціян, я адчуваў сябе цікава, гэты форум, "прапанаваў" ад rego88, што прывітанне, я хацеў бы падзяліцца з вамі вопытам у галіне рухавікоў, я спадзяюся, не парушаць правілы. Вітаю ўсіх....
Прывітанне ўсім, мяне клічуць Крысціян, я адчуваў сябе цікава, гэты форум, "прапанаваў" ад rego88, што прывітанне, я хацеў бы падзяліцца з вамі вопытам у галіне рухавікоў, я спадзяюся, не парушаць правілы. Вітаю ўсіх....
сардэчна запрашаем хрысціяніннават калі мы добра ведаем, распавядае ўсім, дзе вы знаходзіцеся, et?, калі вы робіце гэта хобі, што вы робіце; тое, што аўто ў вас..... і расказвае аб тым, як ідзе ваша golf 4 tdi 130cv
![]()
Яны Corridonia (MC.) я тут, праз мануэль, я гуляў у якой-то перапрызначэння ecu, чаму? некаторыя механікі, вядомых у раене і rego88 ведае + мне абяцалі, рэзюмэ, go-go, а не заўважалі, што машыны, падрыхтаваныя з рэзюмэ абвешчаныя хадзілі менш, чым на ВРІ з той жа кавалерыі сертыфікавана......
Усе ? пачалі з майго golf IV 130 Somari... (трактар блог), што некаторыя механікі хацелі яго супастаўленне і сябар сказаў мне, чаму? nn "зрабі сам"..... і cos? усе пачалося...
Мой гольф з 245.000 < падліку (падазраваных 300 000 км прыкладна), што я магу вам сказаць... я чакаю ўзмоцненага счаплення, што мая ? прыбыла на садавіну. Я пераназначаны, і павінна быць дзе-то каля 37кг/м і 165/170cv прыкладна..
Адзінае, што v? ? не вібруе, не паліць і бартавы кампутар ? амаль дакладнага разліку расходу.....
прывітанне, сардэчна запрашаем хрысціянін
benarrivato.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
p.s.: вы будзеце, безумоўна, добра ў паверце questoforum![]()
сардэчна запрашаем Хрысціянін.
сардэчна запрашаем хрысціянін.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Сардэчна запрашаем......
сардэчна запрашаем таксама з майго боку, што я навічок![]()