выбачайце, маленькі пытанне, але калі я зачыняю клапан egr на grandepunto 1.3 mtj, што льготы я магу атрымаць?
выбачайце, маленькі пытанне, але калі я зачыняю клапан egr на grandepunto 1.3 mtj, што льготы я магу атрымаць?
у плане прадукцыйнасці не, зачыняючы яе не пэцкаецца і вы ніколі не будзеце мець праблемы з кіраўніцтвам з-за клапан egr
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я ведаю, што я раблю, то, зняўшы гэты шланг, яго трэба закрыць з аднаго боку і з другога, або хай гэта ****** cio? басейн я лепш, як aggire дзякуй усім
бяру тры шрубы, якія трымаюць яго ў калектар з пластыка больш рэзка наперад, то?????? але ў трубу я знаходжу нейкі клапан зняць??
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2013 ў 00:00
памер трубкі, як малюнак, і вы прымацаваныя...да? неабходна зачыніць egr ў sw ecu....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
вядома, спачатку я кладу карту без egr, але, каб быць sincereo я не разумею, трубу неабходна выдаліць поўнасцю? я не магу зрабіць гэта з нажоўкай яго разрэзаць на 2 часткі, блізкіх, каб зрабіць прастору, не разабраць нічога?? delucidatemi лепш, калі ласка.
мне ніхто не кіраўніцтва па пакрокавае кіраўніцтва пра тое, як дзейнічаць?
ок msport прашу прабачэння, задняй' пытанне ў патрэбным месцы.