Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641

цэнтральны egr на AUDI A4 (B7) 2000 TDI 140CV

Я хацеў бы ведаць, калі хто-то зрабіў цэнтральны на гэтую audi я зрабіў, як звычайна 16u3 карту на пытанне ? адзін 16u31, і машына fap я думаю, што закрыцце, як заўседы, як і гэтыя старыя ці гэтыя блокі назад уключыць індыкатар прыкладаю .бэн ложак з mpps .mod......

карты audi.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    і заўседы тыя ж дзеянні,

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я таксама бачыў я, што працэдуру ? роўны, такім чынам, гаворка fap не ўплывае...... Мы гаворым ? тое, што цікавіць мяне ведаць....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у egr выкарыстоўваецца fap для рэгенерацыі,так было б лепш, не выключаю, клапан egr, калі вы не выдаліце таксама fap

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Машына на 288000 км ніколі не было праблем з fap таму, калі выключае рызыка засмечвання.... Праблема ? сістэмы рэцыркуляцыі ог, чаму? часам "завісае" і машына губляе ў прадукцыйнасці я думаў, і, калі я не...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    па-мойму, можна закрыць часткова, некаторыя аўтамабілі групы vag, вы можаце атрымаць яе нават з vag-com і controllandoti значэнне на ог да яго закрыцця амаль цалкам, каб заставацца ў дапушчальных значэнняў.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    І, як кажа magi1984 калі ен fap не павінны закрыць, appatto, што вы не выключыце таксама fap
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, я vag версіі 10,6 з sw 908 я спрабаваў яшчэ, але ў мяне ніколі не было станоўчых вынікаў, магчыма, я памыляюся, канал? мне здаецца, што трэба знізіць колькасць....... але для праверкі выхлапных газаў я заўседы з vag......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    ок, я vag версіі 10,6 з sw 908 я спрабаваў яшчэ, але ў мяне ніколі не было станоўчых вынікаў, магчыма, я памыляюся, канал? мне здаецца, што трэба знізіць колькасць....... але для праверкі выхлапных газаў я заўседы з vag......
    вы зайдзіце ў модуль 01-engine-security access калі ласка, увядзіце значэнне "12233" і ласка. Затым перайсці на 10-Adaption і выбар канала 3 ад удару праводцы акселератара і вам паказаць значэнне "32738" і значэнне всасываемого паветра. У гэты момант падымае значэнне для змяншэння руху egr. Але, як сказаў magi1984 не варта зачыняць egr, калі ў вас есць яшчэ fap. Я спадзяюся, што дапамога

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў saivivere Visualizza Messaggio
    вы зайдзіце ў модуль 01-engine-security access калі ласка, увядзіце значэнне "12233" і ласка. Затым перайсці на 10-Adaption і выбар канала 3 ад удару праводцы акселератара і вам паказаць значэнне "32738" і значэнне всасываемого паветра. У гэты момант падымае значэнне для змяншэння руху egr. Але, як сказаў magi1984 не варта зачыняць egr, калі ў вас есць яшчэ fap. Я спадзяюся, што дапамога
    Дзякуй за інфармацыю, але я спрабаваў, але на гэтай версіі audi не ідзе паспрабуе? з іншага...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •