C58D2
паспрабуйце даць максімум на 5% і паглядзець, калі яшчэ паляць
C58D2
паспрабуйце даць максімум на 5% і паглядзець, калі яшчэ паляць
*msport: так, усе ок ****llo механік.паліць толькі калі я на высокіх абарачэннях пры поўнай нагрузцы
курэнне ? мінімум, майце на ўвазе, не ? труба майго аўто, каб? усе роўна c? і турбуе
*frantik: ок, я спрабую, для curiosit?, што карту б тое, што пачынаецца ў C58D2?
у fettempo я перарабіў карту, падымаючы валасы ін'екцыі parzializzato да 12%, павышэнне ціску turbo 150punti прыкладна і зніжэнне ўзбагачэння пры паскарэнні на 10% максімум
скажам, выпраўленне паветра дызель
я ўсе 0c58d2 да 0c5ad4?
ок, дзякуй, толькі я спрабую новую карту плакат? вынікі
цяпер дзякуй усім, колькі
тады я перарабіў карту правядзенне ін'екцый parzializzato, ціск турбо і ўзбагачэнне пры разгоне, прытрымліваючыся вашым радам.
аўтамабіль ? палепшылася шмат, і, нягледзячы на павялічваецца, значэння на ін'екцыі і мне БОЛЬШ не дым выхлапных газаў.
я спрабаваў, змяніўшы карту па адрасе C58D2, як выказаў здагадку frantik, сітуацыя змянілася, але не нашмат.
cos? я пачаў з апрацоўкі карт ўпырску (УСЕ) ад 1700rpm, а не 1500, у той час як тыя, пра турбо я, хай 1500, і паліць ? цалкам зніклі!
заўтра месца, карту я на пк у фірме, я забыўся ўзяць яго дадому![]()
я б сказаў, вельмі добра,на самай справе я не разумеў, як ен мог паліць, гэта было толькі для таго, каб выправіць ін'екцыі па-рознаму.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вось апошні файл, факт, з якім аўтамабіль ідзе даволі добра