цяпер я не магу чытаць худы, як sar? час іх, хм, а мне зразумець розныя step.
цяпер я не магу чытаць худы, як sar? час іх, хм, а мне зразумець розныя step.
Я не зрабіў нічога, што я mod Дыск Хачу і адпаведным абмежавальнікам крутоўнага моманту на запыт, то турба-дызель, і іх абмежавальнікі, і я мод карту, Нм/IQ, але ідзе sicurente правільна амаль усе, нават я спадзяюся, што няма
ад экрана размешчаны не здаецца мне дрэнна...продаж 633nm чырвоная ў dw і tl, здаецца, адпавядаць запыце...пачынаючы нават ад колькасці абаротаў разумныя ўсе ? дзве карты.....я не магу зразумець, чаму так? адміністратар кажа, што не ? добра...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я не ведаю, як avr? бачыў іншыя параметры... і як то мяне ахінула, і я напісаў гэта нават да таго, што карту, якую я апублікаваў раней, што абмежавальнік крутоўнага моманту ecm не мяне выратаваў змены ў 633nm чырвоная цяпер, я спадзяюся, пойдзе добра, а я чакаю адказы, хто-то больш? эксперт
я зрабіў новую карту, але толькі на карту педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы скажыце мне, калі ўсе ідзе добра?
прывітанне,
будучы пачаткоўцам, я адсочваю гэтую тэму з цікавасцю! Дзякуй усім, але асаблівая ўдзячнасць да МУНРО, які дапамагае ва ўсіх адносінах, магчыма, даючы тлумачэнні да кожнай рэчы.
x E92: калі жаваць трохі ангельскую, я магу рэкамендаваць спасылка, якая тлумачыць у вельмі элементарнай працы дызельнага рухавіка, а як працуюць карты і, перш за ўсе, кажа вам, сэнс многіх тэрмінаў, якія выкарыстоўваюцца ў свеце цюнінгу.
Калі адмін мне дазволіць, я магу апублікаваць спасылку (? накшталт вікі).
прывітанне
Вы глядзелі добра карту?
Ўзбагачэння ў акк і балюча, таму што вы частка ад 57% крокам, каб скончыць на 3% на практыцы занадта высокай, і ў самым пачатку і вельмі нізкімі ў канцы
Ціску ў рампы, або на 0,9%, амаль нічога, ад 4000giri, а потым крычы, як ніколі?вы можаце пайсці нават на 7-8% ці нават яшчэ залежыць ад таго, што вы хочаце, карты сумежных зроблены дрэнна кантралюе карту 1 і tene разумееце
Ціск турбо 110punti нізкія, вы можаце падняць яе,часткі абарачэннях больш нізкія
Ціск турбо f(temp) 30ppi ў ніжнім вельмі мала, і 240 у верхняй частцы-гэта занадта шмат
limit пара дэталяў, 2700giri, занадта высока, і крокам занадта нізкія 3,5%,на гэты тып аўтамабіля вы можаце пайсці вышэй за 18%,тое ж самае тычыцца іншых, абмежавальнікі крутоўнага моманту і, перш за ўсе, трэба праверыць карты роднасных апошняя
Абмежавальнік ціску турбіны 100punti затым ніжэй ціску турбіны
Другі абмежавальнік прэс турбіны замест 220punti чаму?
Limit прэс-rail 0,3% ??????
Што ў выніку зрабілі ін'екцыю ?калі вы не стаіце гэтага вы можаце даць любую ціск турбіны,rail,або апр у акк, але вы ніколі не будзеце мець правільныя вынікі
Занадта шмат тэорыі, не добра, патрэбна практыка, каб зрабіць моцны аўтамабіль, у адваротным выпадку вы рызыкуеце замовіць калькулятар робіць усе гэтыя разлікі,![]()
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
hahahh, гэтая прыгожая, але " я d0'пагадненне з ім.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
[QUOTE=E92_mpower;25435]я зрабіў новую карту, але толькі на карту педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы скажыце мне, калі ўсе ідзе добра?[/QUOTE
Цяпер, што мы разважаем, чытаць так',limit момант, улічваючы, што 535 мае абмен аўто не перашчыруйце перайсці спробы, калі alzali паступова і, перш за ўсе, выпрабаванне машыны
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
[QUOTE=admin;25751]дзякуй admin за ваша цярпенне, што-то адно вы верыце, што лепш не перавышаць 650/670nm крутоўны момант, ці вы кажаце, што я магу падняцца яшчэ на p?? памятаю, што тыпу ў 2250giri было тыпу піка і кажу DW
прыходзіў у 710Nm, што потым я прыстасаваў таксама ў limitarore