Стар. 15 з 16 PrimaПерад ... 513141516 АпошняеUltima
Вынікі ад 141 да 150 154

Абмеркаванне: першая карта edc16 bmw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    цяпер я не магу чытаць худы, як sar? час іх, хм, а мне зразумець розныя step.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Я не зрабіў нічога, што я mod Дыск Хачу і адпаведным абмежавальнікам крутоўнага моманту на запыт, то турба-дызель, і іх абмежавальнікі, і я мод карту, Нм/IQ, але ідзе sicurente правільна амаль усе, нават я спадзяюся, што няма

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ад экрана размешчаны не здаецца мне дрэнна...продаж 633nm чырвоная ў dw і tl, здаецца, адпавядаць запыце...пачынаючы нават ад колькасці абаротаў разумныя ўсе ? дзве карты.....я не магу зразумець, чаму так? адміністратар кажа, што не ? добра...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ад экрана размешчаны не здаецца мне дрэнна...продаж 633nm чырвоная ў dw і tl, здаецца, адпавядаць запыце...пачынаючы нават ад колькасці абаротаў разумныя ўсе ? дзве карты.....я не магу зразумець, чаму так? адміністратар кажа, што не ? добра...
    я не ведаю, як avr? бачыў іншыя параметры... і як то мяне ахінула, і я напісаў гэта нават да таго, што карту, якую я апублікаваў раней, што абмежавальнік крутоўнага моманту ecm не мяне выратаваў змены ў 633nm чырвоная цяпер, я спадзяюся, пойдзе добра, а я чакаю адказы, хто-то больш? эксперт

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    я зрабіў новую карту, але толькі на карту педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы скажыце мне, калі ўсе ідзе добра?
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    прывітанне,

будучы пачаткоўцам, я адсочваю гэтую тэму з цікавасцю! Дзякуй усім, але асаблівая ўдзячнасць да МУНРО, які дапамагае ва ўсіх адносінах, магчыма, даючы тлумачэнні да кожнай рэчы.

x E92: калі жаваць трохі ангельскую, я магу рэкамендаваць спасылка, якая тлумачыць у вельмі элементарнай працы дызельнага рухавіка, а як працуюць карты і, перш за ўсе, кажа вам, сэнс многіх тэрмінаў, якія выкарыстоўваюцца ў свеце цюнінгу.
    Калі адмін мне дазволіць, я магу апублікаваць спасылку (? накшталт вікі).

прывітанне

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Вы глядзелі добра карту?
    Ўзбагачэння ў акк і балюча, таму што вы частка ад 57% крокам, каб скончыць на 3% на практыцы занадта высокай, і ў самым пачатку і вельмі нізкімі ў канцы
    Ціску ў рампы, або на 0,9%, амаль нічога, ад 4000giri, а потым крычы, як ніколі?вы можаце пайсці нават на 7-8% ці нават яшчэ залежыць ад таго, што вы хочаце, карты сумежных зроблены дрэнна кантралюе карту 1 і tene разумееце
    Ціск турбо 110punti нізкія, вы можаце падняць яе,часткі абарачэннях больш нізкія
    Ціск турбо f(temp) 30ppi ў ніжнім вельмі мала, і 240 у верхняй частцы-гэта занадта шмат
    limit пара дэталяў, 2700giri, занадта высока, і крокам занадта нізкія 3,5%,на гэты тып аўтамабіля вы можаце пайсці вышэй за 18%,тое ж самае тычыцца іншых, абмежавальнікі крутоўнага моманту і, перш за ўсе, трэба праверыць карты роднасных апошняя
    Абмежавальнік ціску турбіны 100punti затым ніжэй ціску турбіны
    Другі абмежавальнік прэс турбіны замест 220punti чаму?
    Limit прэс-rail 0,3% ??????
    Што ў выніку зрабілі ін'екцыю ?калі вы не стаіце гэтага вы можаце даць любую ціск турбіны,rail,або апр у акк, але вы ніколі не будзеце мець правільныя вынікі
    Занадта шмат тэорыі, не добра, патрэбна практыка, каб зрабіць моцны аўтамабіль, у адваротным выпадку вы рызыкуеце замовіць калькулятар робіць усе гэтыя разлікі,
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    hahahh, гэтая прыгожая, але " я d0'пагадненне з ім.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    [QUOTE=E92_mpower;25435]я зрабіў новую карту, але толькі на карту педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы скажыце мне, калі ўсе ідзе добра?[/QUOTE

Цяпер, што мы разважаем, чытаць так',limit момант, улічваючы, што 535 мае абмен аўто не перашчыруйце перайсці спробы, калі alzali паступова і, перш за ўсе, выпрабаванне машыны
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    [QUOTE=admin;25751]
    Citazione Першапачаткова Напісаў E92_mpower Visualizza Messaggio
    я зрабіў новую карту, але толькі на карту педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы скажыце мне, калі ўсе ідзе добра?[/QUOTE

Цяпер, што мы разважаем, чытаць так',limit момант, улічваючы, што 535 мае абмен аўто не перашчыруйце перайсці спробы, калі alzali паступова і, перш за ўсе, выпрабаванне машыны
    дзякуй admin за ваша цярпенне, што-то адно вы верыце, што лепш не перавышаць 650/670nm крутоўны момант, ці вы кажаце, што я магу падняцца яшчэ на p?? памятаю, што тыпу ў 2250giri было тыпу піка і кажу DW
    прыходзіў у 710Nm, што потым я прыстасаваў таксама ў limitarore

Стар. 15 з 16 PrimaПерад ... 513141516 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •