Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 55

Абмеркаванне: Як падключыць эбу

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    у адваротным выпадку вы можаце купіць блок харчавання экскурсійнае autoprotetto я выкарыстоўваю гэта, і, калі ен кароткі, отрешась ад усяго, а бо тады яна не каштуе столькі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў nuovaecu Visualizza Messaggio
    у адваротным выпадку вы можаце купіць блок харчавання экскурсійнае autoprotetto я выкарыстоўваю гэта, і, калі ен кароткі, отрешась ад усяго, а бо тады яна не каштуе столькі
    цікава, я таксама вы можаце размясціць фота або спасылку......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    цікава, я таксама вы можаце размясціць фота або спасылку......
    перайсці на s. ****** і калі ласка, увядзіце змяненне харчавання або блок харчавання ATX.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы б фота або спасылку ад мяне бачыць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Abbasta акумулятар для матацыкла 12 вольт ..
    добры зарад....
    Прывітанне..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    коста-й? акумулятар ад матацыкла, а не блок харчавання стабілізаваных

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Акумулятар варта ў сярэднім ад 30 € 50 да € за nn шкоды, вы можаце выдаткаваць максімум 50 € ?
    Калі вы хочаце марнаваць менш, там я ведаю, што тыя, для ахоўнай сігналізацыі, ад дома 15 €....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    Па-мойму, вы st? estremizzando занадта шмат,і разлічваецца, што інструменты афіцэраў(не st? тут пералічыць) забяспечваюць для чытання boot-блок харчавання падобны на тэлефоны ад 12V 2A, і асабіста я выкарыстаў, і ніколі ніякіх праблем. Цяпер для comidit? я адзінай раздымы з маіх абсталяванне і блок харчавання стабілізаваных для сігналізацыі ад 5А, а напружанне рэгулюецца ад 11,5-14 V, ўхіліце праблему з некалькіх еўра,каля 10 еўра. Той жа блок харчавання,мае выхад для зарадкі акумулятара,які я выкарыстоўваю для большай бяспекі,у выпадку, калі пойдзе не праз напружанне(практычна заўседы на сенняшні дзень) работ і работ па бяспецы і надзейнасці? таксама, чаму? ? ясна, стабілізавалася. Казаць так шмат Ампер ? бескарысна,лічыце, што раздзел 1мм quadro з падтрымкай функцый 4-ГА,блок кіравання аўтамабіля ? харчаванне ад кабеля перасекам max 1мм,рабіць сабе p? die рахункі. Таксама, чаму? блок харчавання павінен мець у жыцці толькі працэсар і ўсе перыферыйныя прылады. Так залішне шмат току.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Правільна, але як вы арыентуецца акумулятар і больш стабільнай і бяспечнай, калі c? падзенне напружання завісае ўсе?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    Акумулятар будзе служыць, магчыма, тое,але акрамя падзення напружання, сення, калі яны выяўляюцца амаль ніколі,магчыма, праблема з блокам харчавання. І ў любым выпадку не праграма, ніколі, не да таго, што зрабілі рэзервовую копію,як у boot, што bdm,а затым вы ? у любым выпадку ў бяспецы. Перепрограммируйте і далей.

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •