я сумняваюся...але не ? што першы fap разбіваецца калі-засмечаных сцеку ў даліне таго ж???
паспрабуйце адлучыць зліўны адразу пасля fap і я вымярала значэння засмечвання...калі вяртаецца ў норму, відавочна, кераміка fap засмечваюцца лініі сцеку....
я сумняваюся...але не ? што першы fap разбіваецца калі-засмечаных сцеку ў даліне таго ж???
паспрабуйце адлучыць зліўны адразу пасля fap і я вымярала значэння засмечвання...калі вяртаецца ў норму, відавочна, кераміка fap засмечваюцца лініі сцеку....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
стары фап быў у цэласці і захаванасці, каб s? але кэт да (частка маленькая, заўседы ў групе fap), быў пашкоджаны, таму? ? быў заменены ўвесь блок, таму што кліент не хацеў defapparla.
Я магу вам сказаць, што каталізатар знаходзіцца пасля fap, калі я правільна памятаю, і, такім чынам, да сцеку
а ? дзіўна, чаму? я скінуты мінулай пятніцы, і пасля 4 - 5 дзен ? зноў забітыя з памылкай...
POSSIBILISSIMO,зрабіце сказаць мне, што на fap ў мяне вялікі вопыт працы.
Вам удалося вырашыць гэтую праблему????
Сапраўды, пры замене fap, трэба замяніць усе датчыкі і зонды, а затым зрабіць скід ўсе, асабліва тое, што датчык ціску diffrenziata, што вельмі важна,гэта павінна быць, як правільна,а потым мы, як звычайна, мы стараемся сэканоміць кліент не думаючы, што ў першы недахоп мы... мы![]()
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.