Праблемы былі толькі на запіс,на чытанне, нічога не адбываецца, вы можаце зняць таксама поршневай палец у час чытання
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
гэта дакладна! падчас чытання табе не змяняе памяць, так што не c'? ніхто не рызыка.
але , я ў пачатку вопыту, не бачачы машыны, што, як толькі я ключ яму даць averie і міргаць усе індыкатары,....я думала, што б стварылі шкоды для eprom і што-то такога кшталту, у той час як ен быў толькі разряжать акумулятар. Я хацеў падкрэсліць той факт важнасці стану акумулятара пры працы з пісанні/чытанні eprom, таму што ў любым выпадку вы ідзяце працаваць частак рухавіка з выдаткам энергіі( датчыкі, выканаўчыя механізмы, блок кіравання,помпы, і г.д...), якая пры гэтым будзе зараджацца ад генератара, што прыводзіць да праблем блакавання у выпадку, калі вы пішаце.!
ах b? вядома.. асабліва на некаторых машынах, што пасля выдалення, пакуль вы робіце запісы адпраўляюцца вентылятара і гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная...
вы, безумоўна, для? трэба ўжо? мець p? вопыт, каб ведаць, якія машыны. Я, напрыклад, памятаю, што на audi A3 2.0 TDI ўключэнні гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная? каб быць l? шукаць fsibile падключыць бустер або зарадная прылада і далей..