Стар. 14 з 17 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 131 да 140 166
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў spiders80 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім....калі я прывеў другі раз пеўнік клон, каб прачытаць эбу маей 147, не даючы патрэбнае значэнне стану акумулятара, што gi? дарэчы, майго першага ен пайшоў пешшу, а не я., у адзін момант, як толькі ен скончыў чытанне, паварочваючы ключ і спрабую прывесці ў рух, комікаў? міргае ўсе, і так шмат адмовы запар на дысплеі. было разряжать акумулятар. у гэты момант ламацца і паклаў у матацыкл, але пеўнік не хацеў яшчэ даведацца, прачытаць, таксама робяць паніжэнне і іншыя розныя тэсты(які-то скок напружання, не знайшоўшы, адключаны).!гэта і мой першы няўдалы прыгода, якое, на шчасце, скончылася добра.
    дзіўна, чаму? для чытання не змяніць нічога... усе Роўна калі вы чытаеце і пішаце, заўседы выкарыстоўвайце зарадная прылада або бустер мацуецца да батарэі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    дзіўна, чаму? для чытання не змяніць нічога... усе Роўна калі вы чытаеце і пішаце, заўседы выкарыстоўвайце зарадная прылада або бустер мацуецца да батарэі
    што вы разумееце пад дзіўным, у lettira не змяніць нічога...!
    аднак у той раз я вельмі ўважлівы!!

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Праблемы былі толькі на запіс,на чытанне, нічога не адбываецца, вы можаце зняць таксама поршневай палец у час чытання
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    гэта дакладна! падчас чытання табе не змяняе памяць, так што не c'? ніхто не рызыка.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Праблемы былі толькі на запіс,на чытанне, нічога не адбываецца, вы можаце зняць таксама поршневай палец у час чытання
    дакладна.. ? гэта што я меў на ўвазе...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    5
    але , я ў пачатку вопыту, не бачачы машыны, што, як толькі я ключ яму даць averie і міргаць усе індыкатары,....я думала, што б стварылі шкоды для eprom і што-то такога кшталту, у той час як ен быў толькі разряжать акумулятар. Я хацеў падкрэсліць той факт важнасці стану акумулятара пры працы з пісанні/чытанні eprom, таму што ў любым выпадку вы ідзяце працаваць частак рухавіка з выдаткам энергіі( датчыкі, выканаўчыя механізмы, блок кіравання,помпы, і г.д...), якая пры гэтым будзе зараджацца ад генератара, што прыводзіць да праблем блакавання у выпадку, калі вы пішаце.!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ах b? вядома.. асабліва на некаторых машынах, што пасля выдалення, пакуль вы робіце запісы адпраўляюцца вентылятара і гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    ах b? вядома.. асабліва на некаторых машынах, што пасля выдалення, пакуль вы робіце запісы адпраўляюцца вентылятара і гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная...
    можа быць, вы можаце? зняць нейкі засцерагальнік толькі для вентылятара, каб не турбавала падчас запісу.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    вы, безумоўна, для? трэба ўжо? мець p? вопыт, каб ведаць, якія машыны. Я, напрыклад, памятаю, што на audi A3 2.0 TDI ўключэнні гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная? каб быць l? шукаць fsibile падключыць бустер або зарадная прылада і далей..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    вы, безумоўна, для? трэба ўжо? мець p? вопыт, каб ведаць, якія машыны. Я, напрыклад, памятаю, што на audi A3 2.0 TDI ўключэнні гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная? каб быць l? шукаць fsibile падключыць бустер або зарадная прылада і далей..
    ну ты, можа быць, у вас есць яно, чаму? я думаю, вы робіце гэта рамяство, але вы разумееце, што для адной пакоем і хобі ? было ўжо? выдаткі купіць пеўнік і нетбук, каб прысвяціць выключна мае асабістыя эксперыменты.
    прывітанне.

Стар. 14 з 17 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •