Прывітанне я defappare адна Альфа 159 1.9 jtdm я хацеў бы ведаць, калі Ecusafe 2.0 добра працуе на гэтай машыне, або, калі што ? вельмі суб'ектыўна, у адпаведнасці з Hw і Sw, які збірае машыны.
Дзякуй
Прывітанне я defappare адна Альфа 159 1.9 jtdm я хацеў бы ведаць, калі Ecusafe 2.0 добра працуе на гэтай машыне, або, калі што ? вельмі суб'ектыўна, у адпаведнасці з Hw і Sw, які збірае машыны.
Дзякуй
працуе, ціхі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
шчыра кажучы не, не там я зрабіў так...а чаму? для гэтых ecu я не выкарыстоўваю ecusafe, я раблю ўручную.
? я ўпэўнены, што ecusafe на гэтай машыне ідзе, максімум, на дыягностыцы паказвае засмечвання fap на 1000%, але c'? кіраўніцтва ў форуме, каб выправіць гэта, і, акрамя таго, не стварае праблем у транспартным сродку
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
зроблена з ecusafe усе ок бяспечна?
sicurissimo!![]()
magi кажа праўду, ecusafe на тых car nn ад праблем,толькі ў некаторых, дыягностыка засмечвання 1000%, але, як сказаў nn мае вялікае значэнне.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
я чуў ад многіх частак, якія Ecusafe часам чысціць Dtc таму? не з'яўляецца больш памылак няма на машыны ? праўда ці не?????? Cio? таксама ў выпадку іншых пытанняў, не паведамляе нічога.
Калі ўсе шэсць практычных фактаў, каб дапамагчы з форумам?) шкоды..
Прывітанне...
вы ? дакладна, а яшчэ SW pi? вядомых як *******h выдаленне DTC на некаторых nofap.
калі вы хочаце прафесійнае рашэнне, якое вам выдаліць fap і не чысціць dtc ты павінен звярнуцца хто-тое, што робіць, ведае, як зрабіць.
c'? служба файлы ў рэжыме on-line форуме, напрыклад