Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 58

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў rsteam Visualizza Messaggio
    хлопцы, прабачце, калі sfrutto абмеркаванне, вы ведаеце, як вы робіце з дапамогай VAG праверыць значэння датчык выдатку паветра?
    Значэння датчык выдатку паветра li знаходзіцеся ў раздзеле engine канал у 10.
    Першае значэнне злева.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    калі вы плануеце мяняць датчык выдатку паветра, забудзьцеся і не стаўце нават модуляў, якія нічога не каштуюць, чаму? калі яны не лічбавыя там заўседы даюць пастаяннае значэнне для ўсіх абаротаў, прадукцыйнасць ўпадзе уверх ці ўніз.
    на датчык выдатку паветра проста ачысціць з дапамогай растваральніка нітра і назад, як новы,паверце мне, што я спрабаваў шмат разоў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    А на inutilit? формы. У рэшце рэшт ? як прымяніць супраціў, і не прыходзіць больш? улічваючы фактычнае значэнне паветра. Функцыі датчык выдатку паветра ? тое, што зрабіць "науглероживания", як гэта было зроблена толькі праз шрубы карбюраторов....
    Летам, вясной, зімой і восенню, ці былі стоячы. З датчык выдатку паветра, кожную хвіліну ? для, калі, то адсюль вынікае, што modulino/супраціву, падаюць мала...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!
    дастаткова толькі ачысціць яго з дапамогай растваральніка нітра і вяртаўся зноў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
    пытанне:
    але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
    робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
    ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
    пытанне:
    але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
    робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
    ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.
    вы можаце паставіць супраціў, і, магчыма, arriveresti 4.5 v, але б вы памяняць увесь дыяпазон вымярэння датчык выдатку паветра,вы атрымліваеце заўседы адно і тое ж смесеобразования на кожны дзень з рознай тэмпературай,вільготнасцю? паветра і інш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў blushark Visualizza Messaggio
    вы можаце паставіць супраціў, і, магчыма, arriveresti 4.5 v, але б вы памяняць увесь дыяпазон вымярэння датчык выдатку паветра,вы атрымліваеце заўседы адно і тое ж смесеобразования на кожны дзень з рознай тэмпературай,вільготнасцю? паветра і інш
    я не думаў, да змены atmosferisco
    дзякуй за тлумачэнне.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    я нават і не спрабавалі з адтулінай, але і працягваўся вельмі мала, але " хадзіў недалека, таму і лепш зрабіць замену раней.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Мой часам сыходзіць з розуму, закон, высокія значэння да мінімуму, і машына паскараецца...На высокіх а здаецца, " ок", " чытанне макс 78g/S мне здаецца...

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •