калі вы плануеце мяняць датчык выдатку паветра, забудзьцеся і не стаўце нават модуляў, якія нічога не каштуюць, чаму? калі яны не лічбавыя там заўседы даюць пастаяннае значэнне для ўсіх абаротаў, прадукцыйнасць ўпадзе уверх ці ўніз.
на датчык выдатку паветра проста ачысціць з дапамогай растваральніка нітра і назад, як новы,паверце мне, што я спрабаваў шмат разоў
А на inutilit? формы. У рэшце рэшт ? як прымяніць супраціў, і не прыходзіць больш? улічваючы фактычнае значэнне паветра. Функцыі датчык выдатку паветра ? тое, што зрабіць "науглероживания", як гэта было зроблена толькі праз шрубы карбюраторов....
Летам, вясной, зімой і восенню, ці былі стоячы. З датчык выдатку паветра, кожную хвіліну ? для, калі, то адсюль вынікае, што modulino/супраціву, падаюць мала...
хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!
безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
пытанне:
але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.
я нават і не спрабавалі з адтулінай, але і працягваўся вельмі мала, але " хадзіў недалека, таму і лепш зрабіць замену раней.
Мой часам сыходзіць з розуму, закон, высокія значэння да мінімуму, і машына паскараецца...На высокіх а здаецца, " ок", " чытанне макс 78g/S мне здаецца...