Ніхто не кажа мне, калі можа змясціцца ў гэтую карту?
Ніхто не кажа мне, калі можа змясціцца ў гэтую карту?
хлопцы, дайце меркаванне на гэты бедны хрыстос...я не магчымасць? чытаць файлы, для праблем з пк...калі няма "я ўжо казаў два словы"...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Апошні раз рэдагавалася admin; 20-01-2013 ў 22:01
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
мне здаецца дзіўным, чаму? я праверыў, што гэта DW, я даў 633nm чырвоная пара, але я іх дадзеныя, пасля 1500 аб. / мін, пачынаючы а паступова і cio? не 633nm чырвоная адразу 1500rpm
і я адэкватнай абмежавальнік крутоўнага моманту да Нм, неабходных, прэс-rail працаваў асноўных 1600 бар, і я ўзяў 1700 заўседы 100% нагрузкі, ціску turbo роўна,
для карты ўпырску ты, што ты маеш на ўвазе?
я p? у замяшанні...нават не маючы магчымасці праверыць файл...ад таго, што кажа адміністратар карту ? усе перарабляць..а ад тваіх слоў логіка росту dw і абмежавальнікамі sembrebbe быць паслядоўным....некаторыя каналы можна? праверыць, ці...можа быць, мы разумеем, лепш за ўсіх пра тое, як moddare гэтыя карты з логікі...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
сення ўвечары замест экрана 2d
антоніа, я адкрыў гэтую тэму спецыяльна, cos? іншых пачаткоўцаў, як я магу знайсці шмат цікавага аб тым, як пачаць з нуля, не ведаючы, восі і інш, каб прызнаць карту і, магчыма, да гэтага сур'езна, але мы павінны працаваць усе.. я там і пазней месцы экрана
вось каналы і mod файлаў. я павінен быў паўтарыць, чаму? не выратаваў мяне гэты мод на абмежавальнік крутоўнага моманту