зачыніўшы met? калектара ў другой палове ен стварае моцны вакуум, што выклікае вельмі хутка, паток сістэмы рэцыркуляцыі ог пры гэтым адкрытым і, акрамя таго, будучы далекай ад valvore у выпадку абрыву клапана swirl не рызыкнуў бы нічога не бачыў, нават на яго вялікія памеры, якія, наадварот, жалюзі і іншыя рухавікі ў некалькі гл ад клапанаў, калі яны робяць бедстваў мажлівых...***** unque я знайсці відэа вельмі красамоўна на працу рухавіка honda i-cdti...
і на англійскай мове, але глядзіце ўважліва "блакітны паток" малюнкаў, каб зразумець усе ...
http://www.youtube*****/watch?feature...&v=K6j76JEMjzA
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Прывітанне манро то гэтае відэа ўжо бачыў некалькі гадоў таму, калі паставілі гэты выдатны motorone. Але частка з swirl не я, здараецца, калі не, не я, я купіў гэтую машыну! Перш, чым я вы стваралі затрымкі ...на жаль, не мае рэжымы, у якіх у гэта есць, і заўседы і як, калі адказ на каманды педалі было заўседы і на ўсіх абаротах 1 сек. Затрымкай. Тое, што прымусіла мяне думаць пра турбіне, як з-за гэтай затрымкі ў тым, што розныя sw mod толькі тое, закранулі гістарэзісу быў імгненны адказ.
Ты ведаеш-вельмі доўгі!!
на гэты рухавік я ніколі не дабраўся, каб заняць рукі, і я павінен сказаць, што ў маім раене яны працуюць некалькі хонда....гэта, каб зразумець, што яны-рухавікі вельмі надзейныя...
есць таксама civic type r з k20, што сапраўдныя аскепкі....маторы,honda,паўтараю,факты, сапраўды, але па-сапраўднаму добра...час, f? я дабраўся, каб адрамантаваць b16 vtec ад civic eg6, і я быў уражаны і зачараваны якасцю? матэрыялаў,з допускамі па апрацоўцы і т. п...па-відаць, убачыць гоначны рухавік....*****unque вяртаючыся да 2.2 cdti ці менш канкрэтна, напрыклад, дызель з 4 клапанамі на цыліндр і затрымка з адказам...шмат разоў, напрыклад на vw pd 140, а часам нават і на fiat 1.3 multijet паўстаць той жа тып праблемы, што вы ? вырашана даючы выдатны чысты ўвесь впускной рухавіка ад рэшткаў адпрацаваўшых....
і акрамя таго, swirl таксама ў honda cdti вы пу? заўседы механічна выдаліць.... трэба толькі выдаліць фізічна матылек і пакінуць на яго месцы восі ад таго ж, што ? падлучаны да датчыка становішча, які вяртае сігнал зваротнай сувязі ў ecu для кіравання працягнуць у тым жа....
і ў любым выпадку, незалежна ад усяго...., ў першую чаргу, пераканайцеся ў тым, што ўсе параметры былі ў норме...
Для параметраў ? усе ў норме, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, так што я павінен паспрабаваць разабраць гэтую farfallina і паглядзець, што адбываецца, або выступаць у карту і спрабаваць пакінуць яго заўседы адкрытым ад l
і хуткага разліку, улічваючы аб'емны ккд 85%.
Я зрабіў проста, 420*85/100 = 357 Нм
Мой абмежавальнік крутоўнага моманту пры 2000 аб / мін ? усталяваны ў 399.6 Нм
паўторна прымяніць тыя ж вылічэнні, 399.6Nm*85/100 = 339,66
Усе дадзеныя завод майго аўто 340*2000 аб / мін, таму я думаю, што мы, нават калі гэты метад ? прымаць з асцярожнасцю.
Мне трэба, каб атрымаць спасылку...
Параметры усе ў норме...
я даведаўся, адкуль бяруцца гэтыя значэння гістарэзісу moddati...
І выкарыстоўваецца сапраўды гэтак жа, histeresi дэ мадэлі без dpf, цяпер я павінен проста зразумець, чаму?...
і як хто-то падрыхтоўвае? гэтую карту ен аддае перавагу іх выкарыстоўваць.
Карты turbo абсалютна ідэнтычныя параўнанне крывых! Чисс? гэта не было простае забыцце карту ? затым быў рэканструяваны, каб мой мод.
(пачатак моцна, думаючы, што гэта недагляд...)