Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 58
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!
    дастаткова толькі ачысціць яго з дапамогай растваральніка нітра і вяртаўся зноў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
    пытанне:
    але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
    робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
    ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
    пытанне:
    але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
    робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
    ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.
    вы можаце паставіць супраціў, і, магчыма, arriveresti 4.5 v, але б вы памяняць увесь дыяпазон вымярэння датчык выдатку паветра,вы атрымліваеце заўседы адно і тое ж смесеобразования на кожны дзень з рознай тэмпературай,вільготнасцю? паветра і інш

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    я нават і не спрабавалі з адтулінай, але і працягваўся вельмі мала, але " хадзіў недалека, таму і лепш зрабіць замену раней.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Мой часам сыходзіць з розуму, закон, высокія значэння да мінімуму, і машына паскараецца...На высокіх а здаецца, " ок", " чытанне макс 78g/S мне здаецца...

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць свае расходомер паветра
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў blushark Visualizza Messaggio
    вы можаце паставіць супраціў, і, магчыма, arriveresti 4.5 v, але б вы памяняць увесь дыяпазон вымярэння датчык выдатку паветра,вы атрымліваеце заўседы адно і тое ж смесеобразования на кожны дзень з рознай тэмпературай,вільготнасцю? паветра і інш
    я не думаў, да змены atmosferisco
    дзякуй за тлумачэнне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Sti бачанне падрыхтоўчыя...і Пачынаюць мне ўсе больш і больш? нервы. Яны адчуваюць сябе больш класічнай механік, які наўрад ці робіць вас заставацца на нагах, а потым яшчэ горш, значна горш. Добра, што c'? таксама сумленных людзей у галіны?....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    сапраўдныя падрыхтоўчыя у італіі можна было палічыць на пальцах адной рукі.....усе астатнія-простыя зборшчыкі камплектуючых, больш ці менш добра....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •