Стар. 14 з 16 PrimaПерад ... 41213141516 АпошняеUltima
Вынікі ад 131 да 140 166

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    гэта дакладна! падчас чытання табе не змяняе памяць, так што не c'? ніхто не рызыка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ах b? вядома.. асабліва на некаторых машынах, што пасля выдалення, пакуль вы робіце запісы адпраўляюцца вентылятара і гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    ах b? вядома.. асабліва на некаторых машынах, што пасля выдалення, пакуль вы робіце запісы адпраўляюцца вентылятара і гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная...
    можа быць, вы можаце? зняць нейкі засцерагальнік толькі для вентылятара, каб не турбавала падчас запісу.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    вы, безумоўна, для? трэба ўжо? мець p? вопыт, каб ведаць, якія машыны. Я, напрыклад, памятаю, што на audi A3 2.0 TDI ўключэнні гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная? каб быць l? шукаць fsibile падключыць бустер або зарадная прылада і далей..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    вы, безумоўна, для? трэба ўжо? мець p? вопыт, каб ведаць, якія машыны. Я, напрыклад, памятаю, што на audi A3 2.0 TDI ўключэнні гідраўзмацняльніка рулявога кіравання, электрычная? каб быць l? шукаць fsibile падключыць бустер або зарадная прылада і далей..
    ну ты, можа быць, у вас есць яно, чаму? я думаю, вы робіце гэта рамяство, але вы разумееце, што для адной пакоем і хобі ? было ўжо? выдаткі купіць пеўнік і нетбук, каб прысвяціць выключна мае асабістыя эксперыменты.
    прывітанне.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    не, я не раблю рамяством ? толькі запал, якой я прысвячаю частку свайго часу ******. ? зарадная прылада і бустер cel'я ж, хоць, калі я магу я падтрымліваю сто мой сябар-механік у рэшце рэшт зарадная прылада, 30/40 еўра, вазьмі, не ? празмернага расходу..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    не, я не раблю рамяством ? толькі запал, якой я прысвячаю частку свайго часу ******. ? зарадная прылада і бустер cel'я ж, хоць, калі я магу я падтрымліваю сто мой сябар-механік у рэшце рэшт зарадная прылада, 30/40 еўра, вазьмі, не ? празмернага расходу..
    я зрабіў адзін з алі пк мне варыць 13/14 вольт і як я сек/пісаць я заўседы паралельна да батарэі.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    павінны ўжо? ісці добра, важна ? захаваць, па меншай меры, 13в канстанты...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    і калі ен блакуе edc17 у boot, як гэта зрабіць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Я ? здарылася ўжо два разы, што вы заблакаваныя на запіс, але не ўсе ? абодва разы была аўтаматычная скрынка перадач, супадзенне?

Dimentivavo з двума суб'ектамі розных
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-09-2013 да 16:07

Стар. 14 з 16 PrimaПерад ... 41213141516 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •