Першапачаткова Напісаў
манро
2.2 honda ? рухавік каштоўным пабудавана з сапраўды перадавыя тэхналогіі і між іншым збірае ўжо турбіны на падшыпніках gtb1749b часоў водгуку на высокай хуткасці...праблема па-мойму riesede ў іншым месцы...гэта прыватнасці, прымае рухавік сістэма ўсмоктвання вельмі...асабліва на практыцы, і мае впускной калектар, магчымасць перазарадкі якіх 2-х частках "служаць" кожны, 4 впускных клапана..particolarit? больш відавочным? ? якія, у адрозненне ад рухавікоў fiat або bmw илидругие, што яны маюць клапаны завіхрэнні ззаду клапанаў..гэты рухавік мае адзін вялікі клапан swirl прама на ўваходзе паветра з двух впускных калектараў...гэта азначае, што ў адрозненне ад іншых рухавікоў з ламелей, побач клапанаў,дзе ен "пленум калектары заўседы ціску гэты матор толькі "сярод пленума" ? пад ціскам іншы met? пленуме ? цалкам "чыстка" ў паветры, зрабіўшы увайсці рухавіка "паляванне"...я думаю, што да scervellarti на трывожыць, што я паўтараю ? на падшыпнікі, а затым выходзіць адразу ў spool...вы павінны праверыць клапан swirl...і калі яго выдаліць цалкам....больш за ўсе, як мне здаецца, зразумець, што вы горы манометр для прэс-turbo...так што вы можаце стаяць сумневы на прэс-turbo, проста назіраючы за прэс-turbo менавіта ў тых галінах, тахометра, дзе плач, адставанне....калі ў гэтых раенах, чытайце больш за 0,1 бар прэс - ...азначае, што ў турба ўсе роўна будзе "загрузка" і праблема ? у іншым месцы....riflettici...