Я выкарыстоўваю яго на galaxy tab 2 7" няма праблем такога роду ...
Я выкарыстоўваю яго на galaxy tab 2 7" няма праблем такога роду ...
Добры Дзень, Tom;
я спадзяюся, што не пайсці, таксама па-за Тэмы.
Сення я абнавіў свой Galaxy Ace з АС Android (2.3.6), але нічога; ты на свой Смарт, вы зрабілі прывязку прылады?
Або пасля запуску прыкладання крутоўны момант, знаходзіцеся ELM327 ў налады?
Прывітанне
Спачатку трэба звязаць. l інтэрфейс ELM327 на свой смарт або планшэт, то знаходзіцеся пад параметры крутоўны момант, у прыладах bluetooth
Прывітанне, сення я вырашыў; я пацвярджаю, што Samsung Galaxy Ace з Android 2.3.6, есць памылка ў стэку bluetooth; тып прылады паслядоўнага SPP (ELM327 bluetooth) не звязаных.
http://zornsoftware.codenature.info/...id-phones.html
Я знайшоў прыкладанне для ўсталеўкі, які абыходзіць гэтую праблему: вы называеце "BLuetooth Class Нуля"; ў мяне ўсталяваная, я звязаны прылада і цяпер крутоўны момант падключаецца.
Для далейшага пацверджання сказанага, з іншы смартфон, "Samsung Nexus", спалучэнне з прыладай ELM327 ? адбылося без праблем.
На galaxy tab 2 7" у мяне android 4.1 ? я не ў гэтым праблемаа крутоўны момант pro ? добрае праграмнае забеспячэнне
![]()
Так, сення я купіў.
Я бачыў, што c'? сколкава? калі ласка, увядзіце PIDs прыстасаваныя; мяне цікавіць прагледзець дынаміку? паліва ўпырскваецца, у прыватнасці, у сістэмах EDC16:
вы ведаеце, які pid запыт? Мой сябар-механік, мы можам прачытаць справа? уводзіць на аўтамабілі Fiat EDC15 Renault EDC15 або МБ EDC16, сродак дыягностыкі (не памятаю назву), але мы не можам з дапамогай інструмента Bosch! Я хацеў бы зразумець, які PID запыт.
Інструмент bosch не ведаю ...![]()
савет выключыць сэрвіс на fiat тыпаў croma-брава і г. д elm якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць