Іншая справа, turbo, такім чынам, вы можаце трымаць (хаця ўсе роўна высокі), толькі калі аўтамабіль ? без precat і dpf, таму cos? не ствараць contropressioni у выніку чаго павышэнне тэмпературы аднаго і таго ж.
Іншая справа, turbo, такім чынам, вы можаце трымаць (хаця ўсе роўна высокі), толькі калі аўтамабіль ? без precat і dpf, таму cos? не ствараць contropressioni у выніку чаго павышэнне тэмпературы аднаго і таго ж.
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Я даведаўся, qu?, і я не эксперт...на самай справе.
Вы ўбачыце, што там заезд...![]()
прывітанне, хто м id? руку да ліквідацыі кіравання fap на гэтай машыне.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-01-2013 ў 17:36
не трэба мне ніякай pm добра ведаеце правілы, у адваротным выпадку я запрашаю вас прачытаць, акрамя таго, я хачу вам нагадаць, што мы тут, каб дапамагчы, як мы abbiamno зрабіў з вамі, але не для таго, каб размясціць каша гатовая, у адваротным выпадку замест абмену мы можам назваць працы бясплатна,сення проста выдаліць fap і egr на edc16 c39 калі вы не здольныя пытаюцца, info, і вы атрымаеце куды яны прыбылі, а таксама фамільныя яшчэ крыху добрай волі, калі вы не хочаце рабіць нават не мала намаганняў, ну ў гэтым выпадку есць сэрвіс files on line-форум, і вы плаціце за тых, хто робіць гэта рамяство,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]