Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-34 34 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Miiiiiiiii, што шарыкі co sti дзірак...калі вы ўваходзіце аўтамабіля, майстэрня і вам трэба зрабіць, пайсці ў спешцы, і вы не можаце defapparla ў электронным выглядзе, а кліент не хоча марнаваць грошы на fap зноў зрабіце адтуліну, і далей.. аўто ідзе...у мяне есць кліенты, якія ўжо маюць? шлях больш за 100 000 км,рабіце вашыя меркаванні...вядома, яны згодныя з тым, што вы кажаце аб трубе і ўсе праблемы...
    прабачце, але я правільна разумею, то defap электронны і без механічных змяненняў адтуліны або трубкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    не, калі машына новая і я заўседы імкнуся захаваць, паклаўшы трубку прамой(downpipe), калі ачысціць nacchina губляе ледзь-ледзь і гучыць mettalico мне не падабаецца, калі наш фільтр і intasatissimo і больш не выкарыстоўваць рэжучыя атакі і там баланс добры трубе.
    ? добра, каб паспрабаваць захаваць іх, вы не ведаеце, вас ніколі не пасылаюць у рэдакцыі спецыяльнай канфіскацыі буклета, што вы робіце пасля ricompri новы.
    У downpipe, не ? у трубе, якая замяняе фап, а ? труба, якая замяняе першасны каталізатар адразу на выхадзе з турбіны, я настойліва рэкамендую пакласці яго разам у трубе, вядома, браць кіраванне бетону, cos? вы будзе адмяніць тыя contropressioni, якія падымаюць тэмпературы агульнага.
    У агульным, добры палегку для усей выхлапной сістэмы.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    прабачце, але я правільна разумею, то defap электронны і без механічных змяненняў адтуліны або трубкі?
    Калі вы defap электронны, не трэба свідраваць нічога, трэба замяніць шланг прамой, вазьмі адзін схільнасці датчыкаў.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    вядома, калі вы defap электронны або ачысціць або пакладзеце трубку, права!!!!!
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •