Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 34

Абмеркаванне: honda hornet

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74

honda hornet

Адкрываю я танцы тут: як назва я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь з ведаеце, калі вы карту hornet з 2007, што пластмаса; l або як загадзя дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў скф Visualizza Messaggio
    Адкрываю я танцы тут: як назва я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь з ведаеце, калі вы карту hornet з 2007, што пластмаса; l або як загадзя дзякуй

ніколі не меў справу з гэтым матацыкл, але fose тое, што вы можаце зрабіць з piasini.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    ні ў каго няма карты, нават залатых, каб сказаць дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    на самай справе з модулем вы купляеце сее-тое ў гэтых moto x ей ісці добра, есць шмат працы трэба зрабіць, але на рухавік

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    на самай справе з модулем вы купляеце сее-тое ў гэтых moto x ей ісці добра, есць шмат працы трэба зрабіць, але на рухавік
    dimmene хто-то з ветлівасці я ўсе вушы! дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я андрэй зліву ў камплекце, фільтры bmc або k&n і powercommander тлярата, як вы павінны або шырокапалосны або з usb...

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    сліва, я хачу пазбегнуць, я не хачу шумець, калі крок

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    калі вы гатовыя аддзяліць галаву, можна мець шмат, дастаткова таго, што ў вас есць добрая ручка з гнуткай ? атрымаеце так шмат, проста злучаць розныя паветраводы тыя ўсмоктвання фолаў канвергентных проста скругленыя цела farfallati , як правіла, воздуховод з'яўляецца трохі больш? маленькі, будзьце ўважлівыя, каб прытрымлівацца добра геаметрыю веў наступнага рэдагавання нескольк вы можаце мець непажаданых узрушэнняў і не зрабіць, пратокі, вельмі празрыстыя пленкі всасывать б адрыў памежнага пласта, выпускныя каналы фолаў заўседы розныя, як вы зрабілі тыя, ўсмоктвання, толькі тое, што вы можаце зрабіць іх пленак, cos? забруджвання прыліпаюць менш, чым цяпер passerei трохі аб airbox але гэта вісіць, што выхлапныя вы хочаце выкарыстоўваць, на стадыі cammes nn змяняць іх так шмат, nn, вы павінны працаваць на трасе,калі вы павінны гэта зрабіць, існуюць cammes з профілямі і кросовер розныя, але асабіста я думаю, што ў вашым выпадку.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у мяне cbr 600f 2011 года, што, у рэшце рэшт ? роўна hornet, і я праінфармаваны аб тым, але, на жаль, перапрызначыць эбу арыгінальны не пу? яшчэ зрабіць

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    хай будзе перапрызначыць нават калі вам атрымаецца, вы атрымаеце вельмі мала, я sembrera не праўда, але ўжо змяніўшы толькі зорачкі вы атрымліваеце +.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •