Дзякуй, здаецца, легка, што цяпер я выратаваны, схема, проста мне трэба, што мне з ей рабіць, мы адчуваем....
Прывітанне ўсім,
я не разумею...... калі я чытаю ў boot з galloV2 адзін abarth атрымліваю файл pi? вялікі для ecmtitanium....правільна? таму я павінен скараціць яго, але я не разумею, калі адрас 08000 або 01000......
і калі я іду перазапісаць яго? мяркуючы, што ў яго перапісаць з galloV2? мне апавяшчэнне, што частка файлаў?
Дзякуй
калі вы чытаеце і пішаце певень не патрэбна гэтая тэхніка мне ? падаецца для разліку cks з тытана, так як не ведаў, калі fgtech яго calcolava ў запісы, і я павінен быў параўнаць яго з іншымі файламі, у маім распараджэнні
аднак вы павінны адрэзаць ад 00008000 да 0000ffff ў hex
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але калі б мне давялося чытаць abarth з galloV2, файл, які я чытаю, што, наколькі разумею, будзе выглядаць больш, калі я ecmtitanium, прызнае яго, і я магу змяніць яго, ці я павінен "адрэзаць"?
і калі ўсе скончана мод, я павінен склікаць, перш чым пісаць? як?
дзе можна знайсці памеры файлаў розных аўтамабіляў?
і метад ? роўна на ўсіх аўтамабілях?
Дзякуй
вы павінны скараціць яго, каб выкарыстоўваць яго з titaале калі б мне давялося чытаць abarth з galloV2, файл, які я чытаю, што, наколькі разумею, будзе выглядаць больш, калі я ecmtitanium, прызнае яго, і я магу змяніць яго, ці я павінен "адрэзаць"?
вы пасля змены riallunghi і напішы певень 2, прымушаючы яго разліку cks.. (пытаецца пры запісе калі вы хочаце, каб вылічыць)і калі ўсе скончана мод, я павінен склікаць, перш чым пісаць? як?
я думаю, што ідзе добра на ўсе bosch me.. па меншай меры таксама, што і smart 1000 benza.. тыя ж дзеянні,і метад ? роўна на ўсіх аўтамабілях?
ок, але, калі мяне скарацілі, як і што я павінен reincollargli?
Дзякуй
Хлопцы, але вы ўпэўненыя, што нашы адрасы, якія вы напісалі?
Я павінен адрэзаць ад 0x8000 да 0x18000, на ўсе 10000 байт.
Выкарыстанне "010 Editor", якая мае функцыю ідэальна, каб выразаць і ўставіць байт.
Калі вы возьмеце файл ori-ложак з Певень і файл ложку з іншымі інструментамі, вы бачыце, што Певень сярод 0x8000 і 0x18000 запаўняе толькі з FF.
Усе, што вы павінны зняць(і потым rimentere).
Але не ад 0x8000 да 0xFFFF, як напісана, а больш.