Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 57
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    можа быць ? больш ясна, так?
    Я падняў апошнія 11 ачкоў (ад 3500 абарачэнняў і вышэй) 6800 ачкоў дасягненні 6900 і 7000
    калі вы лічыце, пераадолець гэтыя iQ alzali, а таксама

Прыкладанне 2348
    Для SVBL маяк " тэсты ў далейшым, абмяжоўваючы значэння pi? нізкія карту OEM.
    OEM ? у 2.4 (так на 1.4 бар), табліца turbo арыгінальнай карты не складае больш 1,250 3000 абаротаў у хвіліну. WOT. (максімальная нагрузка да 3000)
    Затым, загрузіўшы sw. oem і abassando SVBL 2.1 ці вы мне знойдзеце' абмежаванне
    ці нават магчымага аднаўлення, калі ? правільнае функцыянаванне.
    Indaghero' pi? у l?...часопісы гэтыя часы з тым, што кошт дызельнага паліва з'яўляюцца сапраўды высокая.

Я лічу, што есць дзве іншыя карты, звязаныя з разгляд EE8EC і EE820 яны таксама есць pi? высокі, а другі-пі? нізкі.
    Што рабіць, калі гэта апошнія два змяняюцца, як ад screensoot ўкладанні? (гэтую ? змены, якія я знайшоў у карту ўжо? зроблена)

Мне лепш за ўсе растлумачыць, як працуюць карты EE866 і EE952 ў ****llo макраскапічныя і як яны падключаюцца да ціску turbo і VNT?

Тое, што s? я ? што-ы? ? высокае запыт крутоўнага моманту з нізкім лікам абарачэнняў у хвіліну, больш? у VNT (variable Nozzle turbo) зем? закрытыя лапаткі,
    замест высокага колькасці абаротаў адбываецца наадварот, і лапаткі маюць працэнт apertua больш.

Я не "professional", а проста "пачатковец"...
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    знайшоў у інтэрнэце, гэта добра, з вашага файла врі
    у вас усе есць? што вам трэба, і атрымлівайце асалоду ад!
    вешчуны не ? што вы можаце атрымаць іх нават для маей?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Я у вас пакінуў?

Як паказана на дыягностыку трубы duty full load, не перавышае 33% праграма stok (OEM) Так вар'іруецца ад 60%, max-33%)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Між тым, дамовіцеся, калі вы жадаеце і калі вы не хочаце overboost, я хацеў бы зрабіць гэта ў стылі Audi, то значыць цябе страчу крывыя, што я сказаў вам раней, толькі на высокіх абарачэннях, скажам, ад 3500-4000.
    Я больш зачынена VGT на нізкіх абарачэннях, убачыў, што абвінавачваеце праблема turbolag.
    Я не разумею, калі ў вас турбіна арыгінал

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэты аўтамабіль таксама мае dpf??калі вы..лепш не перашчыраваць з дызельным палівам, і, асабліва, з турбо....у адваротным выпадку вы робіце шкоды...., а таксама сур'езных...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    гэты аўтамабіль таксама мае dpf??калі вы..лепш не перашчыраваць з дызельным палівам, і, асабліва, з турбо....у адваротным выпадку вы робіце шкоды...., а таксама сур'езных...
    Вы DPF, але яго падымаю, калі я павінен ісці чапаць пэўныя рэчы.
    Зараз я вывучаю, як гэта ўсе працуе ў ambaradam, невялікія змены дапускаюцца таксама з DPF....але невялікія.
    Мод. што я прапанаваў Франк мне вельмі цікава, але доказаў гэтым справіцца? з прадбачлівасцю, пасля таго, як зразумеў, добра працуе, нават чаму? ідуць скругленыя, безумоўна.

Ты, што скажаш мне на гэтыя карты?

Франк кажа, што пі? зачыніць да нізкіх і больш? леві turbolag. Правільна, але як? Праз гэтыя дзве карты EE866 і EE952....

Не пу? працаваць непасрэдна на vnt?

Як я ўжо? scrito я хацеў бы даведацца, як гэта робіцца перад пачаткам працы.
    З табліц vnt, якія павінны прадстаўляць % адкрыцця і закрыцця, мне здаецца, што праца stok ідзе ад 60% да 30% (у пасце вышэй c'? мой экран таблічных значэнняў vnt). Затым, пераканаўшыся, таксама з дыягназам 60 % павінна быць значэнне максімальнага закрыцця і на 32% адкрыцця. Pi? нагрузкі ? высокі пі? геаметрыя адкрываецца пасля пэўнага колькасці абаротаў у хвіліну.
    Цяпер у залежнасці ад змяненняў, якія неабходна зрабіць на EE866 і EE952 і падняць ад 3500 да 4000 rpm значэння mg/str я проста не магу скруглить пераход працы гэтых 2 карт. Прабачце мяне і, калі ласка, будзьце цярплівыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Між тым, дамовіцеся, калі вы жадаеце і калі вы не хочаце overboost, я хацеў бы зрабіць гэта ў стылі Audi, то значыць цябе страчу крывыя, што я сказаў вам раней, толькі на высокіх абарачэннях, скажам, ад 3500-4000.
    Я больш зачынена VGT на нізкіх абарачэннях, убачыў, што абвінавачваеце праблема turbolag.
    Я не разумею, калі ў вас турбіна арыгінал
    Турбіна ? арыгінал

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Не пу? працаваць непасрэдна на vnt?

Як я ўжо? scrito я хацеў бы даведацца, як гэта робіцца перад пачаткам працы.

Цяпер у залежнасці ад змяненняў, якія неабходна зрабіць на EE866 і EE952 і падняць ад 3500 да 4000 rpm значэння mg/str я проста не магу скруглить пераход працы гэтых 2 карт. Прабачце мяне і, калі ласка, будзьце цярплівыя
    Я спрабую выказаць лепш, трэба працаваць на картах vnt калі вы хочаце зачыніць яшчэ і геаметрыя. Гэтыя карты служаць толькі калі вы вышэй значэння крывых EE866 і EE952. Калі вы пад ECU выкарыстоўвае карты VNT, калі вы вышэй, выкарыстоўвайце карты turbo. Калі есць што-тое, што ўсталеўвае мяжу адкрыцця, мінімальная і максімальная геаметрыі не ведаюць, але, напэўна, на працягу гэтага дыяпазону вы можаце выкарыстоўваць карту, VNT

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Чырвоная лінія
    http://www.professionalchiptuning.ne...8&d=1358384247
    ? арыгінал
    у чорны ход да 75 мг/STR (EE866) (змена ад 3500 да 4000 аб / мін)

Тое ж самае для іншай мод (EE952) (змена ад 3500 да 4000 аб / мін)

абедзве карты павінны вызначыць час працоўнага цыклу vnt па колькасці? mg/str, прадстаўленых у карце rpm Vs mg/str

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    не забудзьцеся зрабіць EE952 ледзь вышэй другога крывой, каб захаваць гістарэзіс.
    Калі вы зрабілі гэта змяненне цяпер неабходна падняць да патрабаваных значэнняў ціску ў карту turbo

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •