вы блокаў на 90 працэнтаў, але " падымае запісу і ripii блок ? амаль упэўнены, з такой праграміст на гэтым ecu
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
у мяне было некалькі кліентаў, якія ен чытаў, і напісана без праблем,нашы унікальныя, што яны зрабілі беспарадак, былі тыя, што з больш ранніх версій mpps не разумелі, што не corregeva ck на аўтамаце, і таму машына не ездзіла, але затым, перапісаўшы ў крычы заводзіўся.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
а я больш чым адзін, ен спрабаваў напісаць " яго з mpps, а ? заблакаваная запіс, а затым riprovi некалькі разоў, і вы можаце пісаць у любым выпадку аднавіць preticamente заўседы
вось і ўсе выступленне
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Праблемы, а калі вы кажаце, што замкі вы атрымаеце выдатны жмурыцца? калі вы кажаце, што, у рэшце рэшт, аднавіць нашмат лепш, але некаторыя кажуць, што для таго, каб пазбегнуць блакіроўкі выберыце хуткасць? slow варыянты запісу ставіць нас pi? час, але не блакуе.......
Мне з ей зрабіць, я роўна, што пратакол вы выкарыстоўвалі?
Я гэтыя даступныя з mpps v12:
2.0 TDI, BOSCH, EDC16U1 K-LINE
2.0 TDI, BOSCH, EDC16U31 K-LINE/CAN
2.0 TDI PD BOSCH EDC16U34 K-LINE/CAN
2.0 TDI SIEMENS PPD1.X K-LINE/CAN
2.0 TDI BOSCH EDC17CP14 K-LINE/CAN
Я мяркую, што тое, што чытае...потым піша.
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
выбачайце, але пратаколы не павінны загружацца у выпадку, калі вы павінны зрабіць правільны выбар, у адваротным выпадку вы пасадзіце машына злучае і за id, то пошта код bosch ecu або калега сродак дыягностыкі і паглядзець, што дзверы машыны.....
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў