Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 36

Абмеркаванне: Карту альфа 159 120 л. с.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Іншая справа, turbo, такім чынам, вы можаце трымаць (хаця ўсе роўна высокі), толькі калі аўтамабіль ? без precat і dpf, таму cos? не ствараць contropressioni у выніку чаго павышэнне тэмпературы аднаго і таго ж.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Іншая справа, turbo, такім чынам, вы можаце трымаць (хаця ўсе роўна высокі), толькі калі аўтамабіль ? без precat і dpf, таму cos? не ствараць contropressioni у выніку чаго павышэнне тэмпературы аднаго і таго ж.
    Добры дзень, дзякуй за страва, але па-ранейшаму не s? добра, або нічога, як рухацца з soft плане, я стараюся.
    Дзякуй.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я даведаўся, qu?, і я не эксперт...на самай справе.
    Вы ўбачыце, што там заезд...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    прывітанне, хто м id? руку да ліквідацыі кіравання fap на гэтай машыне.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    прывітанне, хто м id? руку да ліквідацыі кіравання fap на гэтай машыне.
    Вось ваш файл з egr off і fap off... не пытайцеся мяне, як я гэта зрабіў, чаму? я выкарыстаў ecusafe2 для іх кіравання...scorrilo ў 2d і глядзець адрозненні...для мяне ен працуе так як я такой жа машыны, але 150cv.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-01-2013 ў 17:36

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Вось ваш файл з egr off і fap off... не пытайцеся мяне, як я гэта зрабіў, чаму? я выкарыстаў ecusafe2 для іх кіравання...scorrilo ў 2d і глядзець адрозненні...для мяне ен працуе так як я такой жа машыны, але 150cv.
    дзякуй, што ты быў ультра добрае? на жаль, я не маю права, каб яго можна было спампаваць, можа быць, у лічку, нічога?.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    дзякуй, што ты быў ультра добрае? на жаль, я не маю права, каб яго можна было спампаваць, можа быць, у лічку, нічога?.
    Я не думаю, што адрэгуляваць...паспрабуйце адправіць pm msport і паглядзець, што ен кажа вам, калі вы мне дазваляеце, то не c'? праблема, у адваротным выпадку вам прыйдзецца пачакаць карысныя паведамленні...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Я не думаю, што адрэгуляваць...паспрабуйце адправіць pm msport і паглядзець, што ен кажа вам, калі вы мне дазваляеце, то не c'? праблема, у адваротным выпадку вам прыйдзецца пачакаць карысныя паведамленні...
    Ды нармальна, як навічок, я прашу прабачэння, калі, можа быць, смею ў чым-то не рэгулярна fap дапамажыце мне зразумець, з ecm, якія адрасы?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    не трэба мне ніякай pm добра ведаеце правілы, у адваротным выпадку я запрашаю вас прачытаць, акрамя таго, я хачу вам нагадаць, што мы тут, каб дапамагчы, як мы abbiamno зрабіў з вамі, але не для таго, каб размясціць каша гатовая, у адваротным выпадку замест абмену мы можам назваць працы бясплатна,сення проста выдаліць fap і egr на edc16 c39 калі вы не здольныя пытаюцца, info, і вы атрымаеце куды яны прыбылі, а таксама фамільныя яшчэ крыху добрай волі, калі вы не хочаце рабіць нават не мала намаганняў, ну ў гэтым выпадку есць сэрвіс files on line-форум, і вы плаціце за тых, хто робіць гэта рамяство,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    я " за", па меншай меры, зразумець, у 2d адрасы праверыць было толькі ў гэтым, што я хацеў.
    прывітанне.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •