Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 43 11-20

Абмеркаванне: рэзкі файлаў me7.9.10

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я хацеў бы хто-то зрабіў яшчэ для чытання з mpps гэтай машыны, каб ведаць, калі з mpps вы пу? спакойна зрабіць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    З mpps-дэ я не памыляюся, то вы павінны выкарыстоўваць файл ад 832 ўзяў ад bancadati Alien

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    то вы кажаце, што вы можаце толькі пісаць і не чытаць, я, здаецца, зразумеў.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Прапаную зрабіць гэта ў boot mode вы ніколі не ведаеце!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы кажаце, што ў нас есць рызыка прыбіць ecu.... Здагадкі, калі я знаходжу файл крычы я раблю мод, мне пісаць нават у бут я думаю, што ваш савет быў, гэта я разумею, правільны.......

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    ен зразумеў, права,шкада, калі вы павінны зрабіць яе ў boot mode чытайце свой ori той мод і напішыце,xch? рызыкаваць??
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы маеце рацыю, заўседы лепш чытаць і пісаць з такой жа інструмент, дзякуй за параду і што цяпер я не зрабіў бут рэжым як раз у мяне есць час, я стаўлю іх і спрабую з ecu, што gi? замяніць то можа быць, калі не магу я адкрываю пост......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, заўседы лепш чытаць і пісаць з такой жа інструмент, дзякуй за параду і што цяпер я не зрабіў бут рэжым як раз у мяне есць час, я стаўлю іх і спрабую з ecu, што gi? замяніць то можа быць, калі не магу я адкрываю пост......
    ? гуляю яго ў boot дастаткова таго, што балансы 2 рэзістараў, калі ў вас есць праблемы, вы ведаеце, дзе мяне знайсці
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    дзякуй, як заўседы вельмі ласкавы, як толькі вы іх адкрываю камфортна мы адчуваем сябе.......

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Трэба купіць 2 рэзістара на 100 ом для boot mode....іх трэба зварыць на ўчастках не складана,проста падключыце гэтыя правады да грэбень ecu для чытання мікра, два +12v=pin 6 і 70...gnd 1...k-line pin 91.

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •